Schrijnwerkerij Avegaar

Jan Timmerman behoort tot de 3de generatie van schrijwerkers uit zijn familie. Het bedrijf, in 1934 opgericht door Gustaaf Timmerman,, was oorspronkelijk een klassieke meubelmakerij. Soms wordt er nog gebuikt gemaakt van traditionele gereedschappen zoals een dissel, blokschaaf of burijn. Maar wij zijn uiteraard uitgerust met de modernste machines voor houtbewerking. Wij zijn notg altijd fervente meubelmakers, maar u kan bij ons ook tercht voor trappen, ramen en dakramen, deuren terassen, tuinpoorten, veranda's, interieut afwerking, schrijnwerkherstellingen en keukens. Teveel om hier allemaal te vermelden. Bel ons voor meer info

T +01/023.45.678

Schrijnwerkerij avegaar demo 1 pagina website

Door onze jarenlange ervaring adviseren wij welke houtsoort het beste voor uw meubelm trap, terras,.... gepast is. Hout heeft voor ons geen geheimen meer. Op al onze realisaties geven wij 10 jaar waarborg. Wij staan open voor uw creativiteit en werken ook samen met interieurarchitecten.

meubelinformatie

Hier staat heel wat informatie over meubels en gebruikte houtsoorten. U bevindt zich op een demo 1 pagina website van Website Designer. Al de gegevens en informatie van deze demo zijn volledig fictief.

nog wat andere eigenschappen

Eigenschappen van de Ipe Afrikaanse houtsooort. Deze houtsoort wordt door zijn bijzondere hardheid vooraal buiten gebruikt. Een terras is ideaal in Ipe, het hout kan tegen weer en wind is zlefs zo hard dat termieten het links laten liggen.

Avegaar

Een avegaar is een oude beitel die vooral gebruikt werd voor houten meubelen. Voor ronde en rechthoekige vormen uit het hout te beitelen. In klassieke eiken meubelen werden de deuren dikwijls versierd met gebeitelede patronen.

Website Designer responsive website

Demo 1 pagina website

Voor desktop en laptop gebruikers. Verklein en vergroot uw scherm en zie hoe het scherm als een puzzel in elkaar overgaat. Voor m mobiele gebuikers alle tekst op deze website is perfect leesbaar.

Nog wat houten tekst

Typografie is een onderdeel van webdesign dat als maar belangrijker wordt. Zeker met het oog naar de mobiele gebruiker is een goede leesbaarheid een must geworden.

Klassieke houten keuken

Een voorbeeld van een klasieke heuken in donkerrood fineerhout. Een keuken met een eigentijds karakter. Volledig op maat en met ingemaakte kasten voor maximale ruimte benutting. Met aangepaste krasvrije werkbladen. De schuiven en deuren hebben een automatisch stopsysteem. Wij geven 10 jaar garantie op al onze meubels.

houten trappen

Een houten trap moet stevig zijn maar ook elegant. Wij houden rekening met hoever de treden uit elkaar staan om de beste verhouding te geven tussen comfort en de plaats dat de trap inneemt. De trapruimte. Onder de trap is er soms de mogelijkheid om extra bergruimtes te voorzien. Wat dacht u van een originele schoenkast.

Schrijnwerkerij avegaar?

3de generatie van schrijnwerkers, wij zijn uit het juiste hout gesneden