Website Fabristone

webdesigner fabristone  Portfolio | www.fabristone.be | 16 pagina's + 2 talig | sinds 2016

webdesign fabristone

Fabristone bvba - Natuursteen specialist sinds 60 jaar

DE opdracht van de eigenaar was om Fabristone aanwezig te maken op het internet. Een opdracht die we graag aanvaarden. Na een klein martkonderzoek merkten we dat er behoorlijk wat concurrentie is in natuursteen. Fabristone is een nieuwe benaming van een lang bestaande onderneming. Maar onbekend is onbemind voor Google. De eigenaar heeft ons echter "carte blanche" gegeven om de website vindbaar te maken. Fabristone hebben we echt vanuit de diepte natuursteen per natuursteen opgebouwd. De website is vanuit het niets zich met een tiental zoektermen gaan nestelen op de 1ste pagina. Door de hoeveelheid inhoud en afbeeldingen hebben we voor de fotogallerijen extra ajax pagina's moeten inbouwen. Zeer strak navigatiemenu, neutraal maar stijlvol en goed leesbaar. Aan de zijkant een mooie kleurenkiezer en andere interactieve opties waar de bezoeker mee kan spelen. Spielerei op niveau, het interactieve menu weerspiegelt de professionaliteit van Fabristone. De website reageert perfect op elk soort van apparaat of beeldscherm. De website biedt naast de productinfo voorbeelden van natuusteentoepassingen. Maar er werd geïnvesteerd in extra pagina's zoals de geschiedenis van het bedrijf. Naast de website werd het netwerk rond Fabristone opgestart en zal in de toekomst stelselmatig versterkt worden. Onderaan de pagina's, vindt men naast de contactgegevens, een contactformulier wat de bezoeker aanzet om sneller contact te nemen.

Het logo staat als een steen, uniek en vol met karakter. De website is volledig 2 talig. De tweetaligheid werd op correcte wijze gelinkt in de HTML. Kortom een website die je op je visitekaartje mag zetten.

SEO De website van Fabristone staat op nr 1 in Google.be (positie in Google) met de volgende zoektermen: fabristone, preciousstone antwerpen, toog natuursteen, ...

Fabristone website

webdesign FabriStone