USP Trading

webdesigner sico  Portfolio | www.usptrading.com | 1 pagina website | Sinds 2017

webdesign USP Trading

USP Trading

USP Trading is een 1 pagina website. Een one-pager maar dan in XL formaat. De USP website is een uitgebreid visitekaartje. Een zakelijke website gericht op een zakelijk publiek. Een website die voldoende informeert over de specialisaties en de financiële consultancy diensten die USP Trading verwezenlijkt.

Het menu is bewust verticaal gebouwd om de lange paginanamen netjes in de navigatie te krijgen. Klikt of "touched" men op het menu dan verspringt de pagina automatisch naar de juiste alinea, naar de juiste sectie van de pagina. Het verspringen start langzaam om dan vlotjes te versnellen. Op deze manier laten we de bezoeker merken dat hij niet de zoveelste "zelf gebouwde" website bekijkt. De details maken het verschil. De .com domeinnaamwebsites worden de dag van vandaag overspoeld door spam. Om dit tegen te houden hebben we een extern contactformulier ingebouwd volledig met Google's ReCaptcha functie.

SEO De website van USP Trading staat op nr 3 in Google.be (positie in Google) met de volgende zoekterm: usp trading, usptrading.

USP Trading website

Websiteproject USP Trading