Arico

webdesigner sico  Portfolio | www.arico.be | 6 pagina wordpress website | Sinds 2021

webdesign arico

Arico webdesign

Arico renovatiecoördinator. Wordpress website.

Arico is een renovatiecoördinator. Het webdesign ziet er strak uit in zakelijk blauw. Maar met verschillende schakeringen wat een creatief of eerder een creatie-effect geeft. Strak, statisch en toch in beweging.

De gebogen lijnen lopen als een rode draad door het webdesign. Dit geeft een karaktertrek, iets wat onbewust een indruk nalaat bij de bezoeker. Er werd niet overdreven met de volume van de inhoud. Maar de hele boodschap is to the point. Een no-nonsense aanpak, professionele look met een laagdrempelige boodschap die de conversie van de informatieve website optimaliseert.

Het webdesign is toegankelijk gehouden. Toegankelijk door grotere letters, heel wat betekenisvolle icoontjes en last but not least CTA (Call to action) knoppen. Lichtblauwe knoppen met een oranje hovereffect. De bezoeker wordt heel goed begeleid door heel de website heen. Hier en daar subtiele schaduweffecten die de focus versterken op het element van de webpagina.

Bij een renovatie is het heel handig om met voor en na foto's te werken. Dit zijn 2 foto's over elkaar met een handige schuifbalk waar de bezoeker de toestand voor en na de renovatie kan bekijken.

Op de webpagina's vind je ook een fotogalerij in masonry stijl. Daardoor staan ze niet allemaal op 1 lijn, maar vult het scherm zich automatisch op met de foto's. Het aantal zichtbare kolommen verschilt per beeldscherm. De fotogalerij 'leeft een beetje'. Klikt men op de foto's dan krijg je een lightbox effect en kan je verder in de lightbox navigeren naar de andere foto's. Om terug uit de lightbox te gaan, klik je ergens naast de foto en dan keer je terug naar de webpagina. De lightbox is een overlay op een bestaande pagina.

Op de 'U verbouwt' pagina werd voor een andere fotogalerij gekozen. Hier wel allemaal even groot, maar de foto's laden naar gelang men naar beneden scrollt. Je hebt hier een oneindige galerij. Het voordeel hier is dat je zeer veel foto's op een pagina kan publiceren zonder dat de snelheid van de website daaronder lijdt. De nieuwe foto's krijgen telkens tijd om te laden.

Een duidelijke contactpagina met contactformulier, een google map en alle contactgegevens die duidelijk worden weergegeven. In het menu bovenaan staat ook voortdurend het telefoonnummer in het groot zichtbaar. Onderaan in de voetbalk de link naar de privacypagina.

Als je de eerste keer de website bezoekt krijg je ook de cookiebalk.

Arico SEO

SEO Inbegrepen gratis basis SEO: staat de website op zijn domeinnaam op de 1ste pagina? JA en op positie nr 4.

Arico website

Websiteproject arico