Webshop Chick Chicken

webdesigner sico  Portfolio | www.chickchicken.be | Webshop Wordpress Woocommerce | Sinds 2020

webdesign Chick Chicken

Webdesign Chick Chicken

Webshop Wordpress Woocommerce Chick Chicken.

Chick & Chicken is een kip en fastfoodrestaurant. Je kan ter plaatse eten of afhalen of in de regio rond het fastfoodrestaurant het ook laten brengen. Voor het webdesign van deze webshop gebruiken we veel geel en rood.

Heel leuk logo van de klant. Tussen de twee woorden staat een "&" een ampersand. Maar met een bekje en wat vleugels krijg je een kip. Heel fijn gedaan door de grafische ontwerper.

Op de homepagina meteen een fullscreen video als achtergrond die in een lus zit. De video gaat dus oneindig door. Als je honger hebt in fastfood, dan werkt dit wel. Het menu is eenvoudig gehouden om alles ultra-snel te vinden. Home - Bestel -contact - account, het winkelmandje en de zoekfunctie. Bam, moeilijker moet dat niet zijn. Op laptop heb je rechts bovenaan nog een knalrode knop met een + teken. Hierachter zitten de postcodes naar waar er wordt geleverd.

Het menu blijft altijd zichtbaar als je naar beneden scrollt. Het plakt aan de bovenkant van het scherm. In ons vakjargon een "sticky" menu. Op de pagina's staan nog meer video's om de smaak te pakken te krijgen. Een vrij speels letterype voor de typographie om een 'happy fastfood' gevoel te geven.

Het 2de deel van de homepagina is een grote fotoslider die een winkelmenu is per categorie waar je op kan klikken. Op smartphone kom je hier zeer dicht in de buurt van een app. Een paar effecten met knoppen, beeld en tekst, houden het allemaal jong en levendig. Onderaan een voetbalk met een zeer warme oranje achtergrond.

De shop zelf wordt verdeeld in 4 kolommen, maar het aantal kolommen kan je zelf bepalen. De sidebar of zijbalk hebben we bewust weggelaten, hierdoor kunnen we meer producten tonen op het scherm en de zijbalk is niet nodig omdat er geen overaanbod aan producten en combinaties zijn. Sommige producten kan je ook als een menu kiezen. Een menu hier als een eetmenu + een drankje. De keuze van het drankje, kies je uit een selectiebalk bij het bestellen. Op deze manier houden we het aantal combinaties onder controle.

Een standaard contactpagina met een contactformulier en nog meer filmpjes. Heel de webshop is sterk visueel.

Woocommerce in combinatie met een goede shop template en niet te vergeten een kwaliteitshosting, zorgt voor een aangename en vlotte shop belevenis.

SEO Chick Chicken

SEO Inbegrepen gratis basis SEO: staat de website op zijn domeinnaam op de 1ste pagina? JA en op positie nr 1.

Chick Chicken website

Websiteproject Chick Chicken