elektriciteitswerken Kapellen

webdesigner sico  Portfolio | www.elektriciteitswerken-kapellen.be | 5 pagina HTML website | Sinds 2017

webdesign elektriciteitswerken kapellen

Webdesign Elektriciteitswerken Kapellen

Deze website vormt een tweespan met de website Karweiwerken Waegemans.Elektriciteitswerken Kapellen.

Het is een klassieke 5 pagina website. Iedere website heeft een homepagina en normaal ook een contactpagina. De andere pagina's zijn de diensten of activiteiten die worden verleend. Het logo is zeer elektrisch. In de stekker met kabel, kan je met een beetje verbeelding een gezicht zien. Daarnaast enkele elketrische schichten in geel-oranje en het woord Waegemans als derde laag er bovenop. Een logo dat beter uitkomt op een donkere achtergrond.

Omdat het logo vrij hoog is gaf dit de ruimte om het menu verticaal in te bouwen. Daaronder een Revolution Slider met de nodige fly-in en fly-out effecten op de afbeeldingen en de tekst. En knoppen die als CTA's fungeren (CTA= Call To Action).

De typography op de pagina's is grijs blauw met een zeer leesbaar lettertype wat de zowel de UX-design als de UI-design ten goede komt. (UX staat voor user-experience, lees hoe dat de klant de website ervaart of hoe gebruiksvriendelijk de webpagina's zijn. UI staat voor user-interface, dit gaat meer over de toegankelijkheid van de inhoud, leesbaarheid, witruimte,...)

De iconen werden zorgvuldig geselecteerd, zodat ze perfect bij het "elektrische" onderwerp passen. Een icoon laadt bijzonder snel, zijn strak en breekt de saaie weergave van tekstblokken.

Bij het contactformulier heeft de bezoeker de keuze om meteen een keuze van elektrische werken aan te duiden. Zodanig weet de electricien al meteen waarvoor de bezoeker / toekomstige opdrachtgever een aanvraag doet. Webdesign gaat over de weergave, maar vooral over de functionaliteit van de weergave. Elke website moet een actie of reactie uitlokken.

De 5 pagina website met dit type van webdesign is een schoolvoorbeeld van wat elke zelfstandige minstens zou moeten hebben om minimaal aanwezig te zijn op het internet.

SEO Elektriciteitswerken Kapellen

SEO Inbegrepen gratis basis SEO: staat de website op zijn domeinnaam op de 1ste pagina? JA en op positie nr 1.
De website van Elektriciteitswerken Kapellen is verder vindbaar op de 1ste pagina van Google.be (positie in Google) met de volgende zoektermen: elektricien Kapellen, electricien Kapellen, elektriciteitsinstallaties Kapellen, zekeringskasten Kapellen, verlichting Kapellen, videofonie Kapellen, parlofonie Kapellen, ...

Elektriciteitswerken Kapellen website

Websiteproject Elektriciteitswerken Kapellen