Massagepraktijk Stigg

webdesigner sico  Portfolio | www.massagepraktijkstigg.be | 5 pagina HTML website | Sinds 2022

webdesign massagepraktijk Stigg

Webdesign Massagepraktijk Stigg

HTML website 5 pagina's Massagepraktijk Stigg.

Voor de sfeer van het webdesign zijn we vertrokken vanuit het logo dat de klant ons heeft aangeleverd. Het logo geeft goed de activiteit weer, waar de mens en het lichaam centraal staan met onderaan de handen. Het logo is in grijze tinten. Het algemene webdesign is dan eveneens in grijze tinten. De kleur zit in de foto's en video.

Bovenaan in de topbalk, meteen het telefoon en het emailadres die klikbaar zijn. En aan de rechterkant de links naar Facebook en Instagram. Naast het menu ook een zoekfunctie met het vergrootglas icoon. Dit werkt net evengoed in HTML als in Wordpress.

We hebben geen fotoslider gebruikt op de homepagina, maar een video. De video vertelt je onmiddellijk dat het over een massagepraktijk gaat. De video nodigt de gebruiker uit om zich te laten masseren. Op de video meteen het telefoonnummer als CTA (Call to action). Daaronder een grote quote met wat levenswijsheid op een omgedraaide achtergrond. We lichten even toe; op een schermbrede achtergrondfoto is een bijna witte toplaag over-gelegd (een overlay in ons vakjargon). In die overlay hebben we letters dan 'uitgesneden'. Dit is een effect dat je veel ziet op glazen deuren van kinesisten of tandartspraktijken, enz... Eenvoudig maar sierlijk en met impact.

Daaronder het aanbod van massages. Als je op de foto klikt dan ga je ook effectief naar de 'aanbod massages' pagina. Een paar klantenreacties en onderaan een grote maar eenvoudige voetbalk met het logo in het groot. Een kleine omschrijving over Stigg. Stigg is erkend door de Belgische Massage Federatie, met een externe link naar hun pagina (een outbound link). In de laatste kolom vind je dan de contactgegevens en nogmaals de links naar de sociale media.

Op de 'aanbod massages' pagina een grote introfoto. I.p.v. het telefoonnummer hebben we hier het emailadres gebruikt. Op de 'prijzen' pagina gebruiken we een tabel. Nu een tabel op smartphone dat zijn niet de beste layout vrienden. Op smartphone treedt het RWD (responsive webdesign) in werking. Op mobiel schakelen we over op 1 kolom en komen al de kolommen netjes onder elkaar. Zo zijn de prijzen perfect leesbaar op de smartphone van de bezoeker. Een 'contact' pagina met vanzelfsprekend de contactgegevens, een contactformulier met anti-spam beveiliging en een Google map. Er staan 2 Google maps want naast Tessenderlo kan je op bepaalde dagen ook naar Geel.

SEO Massagepraktijk Stigg

SEO Inbegrepen gratis basis SEO: staat de website op zijn domeinnaam op de 1ste pagina? JA en op positie nr 1.

massagepraktijk Stigg website

Websiteproject massagepraktijk Stigg