Website Oliver Weber

webdesigner oliver weber  Portfolio | www.oliver-weber.be | +25 pagina's NL-FR | sinds 2011 update 2015

webdesign oliver weber

Oliver Weber - Juwelen & Accessoires met Swarovski Elements / crystals

UPDATE 2015. De vernieuwde website is nu volledig mobielvriendelijk. De website is nog steeds informatief en dient als portaal website naar de verdeelpunten van het juwelenmerk.

Oliver Weber is een juwelen en accessoires merk die dezelfde sfeer uitstraalt als Swarovski. De website heeft een informatieve functie, om het merk meer naambekendsheid te geven en ook praktische informatie te verstrekken. De website is bestemd voor de Benelux en is daarom volledig tweetalig. De blauwe kleuren zijn de kleuren van de fabrikant van Oliver Weber, hiermee sluit de website aan bij andere websites van hetzelfde merk. Men vindt horizontaal het menu voor de praktische zaken, productinfo, verkoopspunten, prijzen, contact,... en verticaal een dynamisch (bewegend) menu die de collecties belicht. Er werd ook aandacht geschonken aan het zakelijke gedeelte met een business to business pagina (B2B)  met de nodige doorverwijzing. De zoektermen zijn uiteraad Oliver Weber, juwelen en accessoires, Swarovski Elements, kristallen, ...

SEO De website van Oliver Weber staat op nr 1 in Google.be (positie in Google) met de volgende zoektermen: oliver weber, oliverweber. Op de zoekterm Swarovski juwelen staat hij nog net op de 1ste pagina.

Oliver Weber website

webdesign oliver Weber