Pompita

webdesigner pompita  Portfolio | www.pompita.eu | 1 pagina HTML website | Sinds 2019

webdesign Pompita

Webdesign Pompita

1pagina html website Pompita.

De Pompita website is een merkwebsite. Pompita is een merk van Spaanse mousserende wijnen. De website is Engelstalig, mocht de website meertalig zijn (vooral in het Nederlands dan zou dit effect hebben op de SERP's (de posities) in Google.be

Doordat de producten alcohol bevatten is men wettelijk verplicht om de leeftijd te vragen voor dat de mensen de website bezoeken. De 18+ bevestiging leidt de bezoeker naar de "home" pagina maar de eerste pagina is altijd de index pagina, de echte pagina die gekoppeld is aan de domeinnaam, aan de url. Vanuit SEO standpunt verliest men hier dus aan kracht, maar de website is wettelijk wel in orde. Gelijkaardige websites die op de home een soort van popup tonen, maar waar er toch al alcoholische producten zichtbaar zijn, zijn in overtreding.

Pompita is Spaans en een "bruisend" merk. Voor de webdesign kozen we dan de kleuren oranje en rood, en hier en daar zitten wat bewegende elementen en effecten in verwerkt. Sfeervideo's ... Ola!

De website is een mini informatieve portaalwebsite. De Pompitawereld op een paar pagina's appelsiengeperst. Er heerst een bepaald "cocktailgehalte" in de lucht of in het glas.

De handige pagina's, buy it at en drink it at spreken voor zich. In de footer, de voetbalk, het contacformulier. Er worden 2 logo's gebruikt. Het hoofdlogo bovenaan in het menu, maar links onderaan staat er een variant van het logo. De meer authentieke versie die men ook op de flessen vindt. Een mooi voorbeeld van een weblogo wat een vereenvoudigde versie is van het meer karaktervolle, originele Spaans logo. Een voorbeeld van een mooi marketingconcept dat je in "kleine" dingen terugvindt.

SEO Pompita

SEO Inbegrepen gratis basis SEO: staat de website op zijn domeinnaam op de 1ste pagina? JA en op positie nr 1.
De website van Pompita staat op nr 1 in Google.be (positie in Google) met de volgende zoekterm: Pompita wines.

Pompita website

Websiteproject Pompita