Positive Lifecare

webdesigner sico  Portfolio | www.positivelifecare.nl | Wordpress webshop | Sinds 2020

webdesign Positive Lifecare

Webdesign webshop Positive Lifecare

Woocommerce Wordpress webshop 2talig Positive Lifecare.

Dit is een feel-good webshop, een webshop met positieve producten.

Voor het webdesign van al onze webshops gebruiken we de combinatie van het Wordpress CMS en de e-commerce plugin Woocommerce. Al onze webshops draaien ook op een kwaliteitshosting.

Het logo werd ontworpen door de eigenaar. Het menu werd eenvoudig gehouden. In het menu rechts ook de taalvlaggetjes om te schakelen tussen Nederlands en Engels.

Op de homepagina krijg je eerst een Revolution Slider te zien met enkele sfeerfoto's en ditto titels.

De basiskleuren zijn wit, groen en bruin. De natuurlijke kleuren. Het gaat hier om een webshop dus onder een paar sfeerfoto's een aantal Woocommerce producten die linken naar de detail-productpagina. Of je hebt ook de mogelijkheid om ze meteen in de winkelwagen te plaatsen.

Er staat ook een zeer leuk productfilmpje op de homepagina. Dit is het soort van filmpjes dat veel wordt bekeken en dat de verkoop helpt. Video is wat het meeste bekeken en aangeklikt wordt op het internet in het algemeen.

Onder de video een aantal klantenreacties. We laten de klantenreacties in een fijn kadertje verschijnen en op een leuke passende achtergrond. Daaronder krijgt de bezoeker de mogelijkheid om in te schrijven op de nieuwsbrief. Rechts het telefoonnummer en mailadres als titel. Groot maar het stoort niet en super leesbaar.

Pas op het einde van de pagina staat de meeste informatie, de meeste inhoud. Op de homepagina heb je dus eerst de sfeer, dan wat producten, dan de praktische info en tenstlotte de uitleg.

De voetbalk werd eenvoudig gehouden: de copyright, de algemene voorwaarden, privacy, disclaimer en de links naar Facebook en Instagram.

SEO Positive Lifecare

SEO Inbegrepen gratis basis SEO: staat de website op zijn domeinnaam op de 1ste pagina? JA en op positie nr 1.
De websshop van positive lifecare staat op nr 1 in Google.be (positie in Google) met de volgende zoekterm: positive life care

Positive Lifecare website

Websiteproject Positive Lifecare