RM cleaning

webdesigner sico  Portfolio | www.rmcleaning.be | 6 pagina html css website | Sinds 2020

webdesign RM cleaning

Webdesign RM cleaning

Webdesign 6 pagina html / css website RM cleaning.

Deze 6 pagina html gaat over auto's super proper maken en dit zowel langs buiten als langs binnen. De auto's zijn meestal "zwaardere bakken" of toch ietwat sportief getind.

De jonge ondernemer heeft ons "carte blanche" gegeven. We hebben zoals met vele klanten vooraf een gesprek gehad en het moest dynamisch zijn. We hebben ons dan ook even laten gaan. Dit is waarschjnlijk de website met de meeste effecten. Het webdesign knalt van het scherm. Op de webpagina's zitten veel visuele elementen, die netjes tegelijkertijd naast elkaar worden uitgevoerd.

Als men op de website komt is het menu transparant met een gradatie van zwart naar doorschijnend. Eenmaal dat men begint te scrollen wordt de achtergrond van het menu zwart. Oranje is de primaire kleur voor alle knoppen. Samen met staalblauw voor bepaalde achtergronden van de containers, containers zijn rijen in het webdesign vakjargon.

Je ziet RMCLEANING van links naar rechts over de achtergrond bewegen. Zeer veel overlays. Er wordt veel met video's gewerkt. Er zijn fotogalerijen, lightboxen, videogalerijen jawel, ondertussen op de achtergrond vliegen de zeepbubbels naar boven. Ja hier zit leven in, het bruist, uw brein krijgt hier een flinke cleaning beurt.

Ries begrijpt zeer goed de kracht van video, waardoor je heel veel visuele info krijgt. Een afbeelding zegt soms meer dan 100 woorden, een video zegt soms meer dan 100 foto's.

Een website die je van boven naar beneden kan scannen, het duurt wel even voordat je alles bekeken hebt.

Als we onze zin mogen doen dan heb je die grote voetbalk. De voetbalk is de plek om al de praktische foto te verankeren. Het staat er duidelijk, vet geschreven. Je kan er niet naast zien. Past het bij de design, uiteraard.

Op de dienstenpagina heb je bovenaan de slider met video. De video icon heeft een constant puls effect als aandachtstrekker, als je met je muis erover gaat, dan draait het icon telkens eenmaal rond. Klikt men dan krijg je een YouTube video. In de rij daaronder wordt de topservice, die nooit stilstaat, vanuit links het scherm binnengerold. Enz...

Er werd zowel een contact als een offertepagina ingebouwd. Bij de offerte kan je meteen aangeven voor welke dienst. Een website in "showroomstaat" zoals ik net op zijn ingebouwde Facebook tijdlijn lees.

SEO RM cleaning

SEO Inbegrepen gratis basis SEO: staat de website op zijn domeinnaam op de 1ste pagina? JA en op positie nr 1.
De website van RMcleaning staat op nr 1 in Google.be (positie in Google) met de volgende zoektermen: RM cleaning, auto detailwas, auto polieren Aartselaar, auto waxen Aartselaar, motorreiniging Aartselaar, op 2 met auto dieptereiniging Aartselaar, dieptereiniging Aartselaar, op 3 met Ries Maes.

RM cleaning website

Websiteproject RM cleaning