TRL Antwerpen

webdesigner sico  Portfolio | www.trlantwerpen.be | 8 pagina HTML website | Sinds 2019

webdesign TRL Antwerpen

Webdesign TRL Antwerpen

HTML website TRL Antwerpen.

Trailers en containerchassis en alles wat er rond hangt behoort tot de activiteiten en diensten van TRL Antwerpen.

Het logo is gebaseerd op het originele logo, maar met een modernere look. De kenner herkent de ovale vorm, de ovale background, die typisch design is uit de jaren 50-60-70. Denk bijvoorbeeld aan het oude Esso logo of diverse logo's van motoroliemerken.

De trailers zijn vooral rood. Rood wordt veel gebruikt voor transport(bedrijven) en bedrijven die in de Antwerpse haven gelegen zijn.

Bovenaan, in de topbalk, staat meteen het telefoonnummer en het emailadres. Op de homepagina krijg je een schermbrede slider met meteen de firmanaam en een aantal kernwoorden. Daaronder de h1 tag, de hoofdtitel opnieuw met de belangrijkste kernwoorden. De bezoeker weet hierdoor na een paar seconden al perfect waarover deze informatieve website gaat en dit samen met het emailadres en het telefoonnummer. KIS Keep it simple en efficiënt.

Het afwisselend webdesign verdeelt de inhoud netjes in blokken, met titels, afbeeldingen en icoontjes. Dit alles in verschillende kolommen. Het is bewezen dat kleinere tekstblokken, of anders gezegd, dat grote tekstblokken die in kleinere tekstblokken worden verdeeld, beter leesbaar zijn. De bezoeker houdt het "langer vol" om de tekst te lezen.

Op de homepagina staat ook een teller op het aantal onderdelen voor trailers. De teller laten we bewust 'lang' doorlopen, een leuk detail met een knipoog naar het aantal onderdelen dat TRL Antwerpen kan leveren.

TRL is een gevestigde waarde en dan maak je sowieso een over ons pagina. Speel je troeven uit zeg ik altijd tegen nieuwe klanten. Een bedrijf dat lang bestaat, dat zegt iets over de kwaliteit en het management van het bedrijf.

Op de onderhoud pagina hebben we voor het webdesign met een accordion gewerkt. Een accordion zijn verticale tabs. Op die tabs staan titels en rechts heb je dan een symbool waar je op kan klikken. Eenmaal geklikt klapt er dan een paneel met extra informatie open. Op die manier krijg je veel informatie op een kleinere ruimte op het beeldscherm. Klein detail hier is dat het symbooltje een - en een + teken is. + voor meer info. Dit is zeer gebruiksvriendelijk en herkenbaar voor de bezoekers van de website omdat dit zeer dicht bij de stijl ligt van de mobiele hoofdmenu's op smartphones. Op dezelfde pagina's nog een opsomming van alle diensten en verduidelijkende foto's van op de werkvloer.

Op de verkooppagina, rijen - balken met links de foto's en rechts een compacte omschrijving van de trailer (hier het product). Onder elke rij meteen een knop met het telefoonnummer. De boodschap wordt verder versterkt met de opsomming van een aantal pluspunten, specificaties en de garantievoorwaarden.

De website werd zo opgebouwd dat deze gemakkelijk uitbreidbaar is met nieuwe informatie zonder dat de bestaande navigatie ingrijpend zou moeten worden aangepast.

SEO TRL Antwerpen

SEO Inbegrepen gratis basis SEO: staat de website op zijn domeinnaam op de 1ste pagina? JA en op positie nr 1.

TRL Antwerpen website

Websiteproject TRL Antwerpen