SaSa Oosterse massage

webdesigner sico  Portfolio | www.venlomassage.nl | 5 pagina html website | Sinds 2018

webdesign Venlo massage

Webdesign Venlo massage

Bespreking 5 pagina website HTML /CSS Venlomassage.nl.

Venlo massage is een Nederlandse website. Ja Website Designer is in Nederland vindbaar in Google.nl. Venlo ligt op een 150 km van ons bedrijf, we zijn dus vrij ver vindbaar.

De 5 pagina's geven veel sfeer en voldoende inhoud. De combinatie van de 2 heeft als resultaat dat de website scoort op haar zoektermen. Vooral lokaal, in combinatie met Venlo, haalt deze 5 paginaer verschillende nr 1 posities. De aandachte analyst gaat merken dat er nog 5 pagina websites zijn, (of zelfs groter), die onder Venlo massage staan. Waarom staan die niet bovenaan? Meer als 90% van de websites weten niet wat SEO is, hebben er geen verstand van, hebben nog nooit van een h1 gehoord, weten niet waar die te gebruiken, hoe lang die mag zijn, hoe dikwijls dat je die mag gebruiken, .... en dat is maar 1 van de 200 rankingsfactoren. Vanuit onze ogen zijn de meeste websites op dat gebied een ramp. Google is heel breeddenkend, maar je mag geen fouten maken. Als je een fout maakt dan zakken je posities in Google. Webdesign is zo'n algemeen woord en omvat heel veel do's and dont's.

Goed, terug naar de website. Ja die foto's nodigen tot uit. Zeker als je even wacht op de homeslider en je ziet als 3de die video, dan bel je toch voor een afspraak niet?

De website is mooi in evenwicht, mooi toepasselijk kleurenpalet, beetje zen gevoel, maar niet te veel. Het gaat hier over een massagesalon en niet over een wellness website. Heel mooi logo in het turquoise dat zeer mooi uitkomt op de antraciet grijze achtergrond van de voetbalk.

SEO Venlo massage

SEO Inbegrepen gratis basis SEO: staat de website op zijn domeinnaam op de 1ste pagina? JA en op positie nr 1.
De website van Venlomassage staat op nr 1 in Google.be (positie in Google) met de volgende zoektermen: Venlo massage, Sasa massage, Sasa massagesalon, Oosterse massage Venlo, op 2 met Thaise massage Venlo,... We vermelden hier wel dat het om een Nederlandse website gaat en dat wij testen vanuit Google.be niet Google.nl.

Venlo massage website

Websiteproject Venlo massage