wimgils

webdesigner sico  Portfolio | www.wimgils.be | 2 pagina Wordpress website | Sinds 2020

webdesign wimgils

Webdesign Win Gils

Wordpresswebsite 2 pagina + afsprakensysteem WimGils.

Dit is een 1 pagina Wordpress website van Wim Gils uw persoonlijke skileraar. Er werd ook een afsprakensysteem ingebouwd met Bookly, een van de betere afsprakensystemen voor Wordpress.

In de website mocht wel wat dynamiek zitten. Het webdesign is daarom hier en daar wat in beweging, maar we respecteren de basiszaken dus het is ook geen lawine aan effecten.

Blauw en wit zijn de hoofdkleuren. Het logo is een letterlogo, rond als dikke sneeuwvlokken. Je skiet meteen in de website met de intro fotoslider. Meteen dat op de latten staan gevoel met een paar effecten op de teksttitels. De 3de foto is van Aspen de plek waar de meeste lessen doorgaan. In de slider meteen het telefoonnummer.

Wim heeft de moeite gedaan om een persoonlijke video boodschap op te nemen. Ik vind dat persoonlijk heel sterk. Dit betekent alleen maar wat een passie er is voor het skiën. Zo'n persoonlijke boodschap schept al meteen een band. Dus ja top he!

Bij nieuwe mensen luistert Wim eerst graag eerst naar jouw skiwensen en dan zal hij de link doorgeven om te boeken. Het is dus een persoonlijke aanpak om maat. Bookly is een volledig afsprakensysteem, waar ook een betaalsysteem aan gekoppeld kan worden. Volledig met kalender, verschillende overzichten en zo verder. Prijs / kwaliteit en ook naar gebruiksgemak een van de betere plugins in dat segment.

Een contactformulier mocht natuurlijk niet ontbreken. Daaronder een aantal logo's van bedrijven waar Wim mee samenwerkt.

SEO Wim Gils

SEO Inbegrepen gratis basis SEO: staat de website op zijn domeinnaam op de 1ste pagina? JA en op positie nr 1.
De website van WimGils staat op nr 1 in Google.be (positie in Google) met de volgende zoekterm: Wim Gils, op 4 met persoonlijke skitraining.

wimgils website

Websiteproject wimgils