Zieleklanken

webdesigner sico  Portfolio | www.zieleklanken.be | 3 pagina html css website | Sinds 2018

webdesign Zieleklanken

Webdesign Zieleklanken

3 pagina html css website Zieleklanken.

De website gaat over soundhealing, over energetisch helen met klanken of ook via handen.

Karla is bij mij aangekomen met een schilderij. Een schilderij met een spiraal van licht. Karla krijgt dit veel beter uitgelegd.

De opdracht van de klant was op basis van de indrukken van het schilderij een webontwerp te realiseren met een webdesign dat voor iedereen verstaanbaar en toegankelijk was.

Wij hebben ons best gedaan om dit te vertalen naar webpagina's. Maar omdat het onderwerp ook over de ziel, de allesomvattende energie en het leven gaat, hebben we aan de linkerzijde een kleurenkiezer ingebouwd. Een kleurenwaaier met 16 kleuren. Klik je hierop dan verandert de primaire kleur van de website. De bezoeker van de website kan dus de webinhoud bekijken met de kleur die het beste bij haar of hem past.

De website is vooral informatief en een uitnodiging tot ... Alles wordt op een zachte manier omschreven. Al het webmateriaal werd volledig door de klant aangeleverd. En hiermee is dan samen de website ontstaan.

De website is zeer leesbaar, is volledig mobielvriendelijk, de foto's zijn goed gekozen en bij ieder van hen kan je even stilstaan. Onderaan in de voetbalk het schilderij dat je als een logo moet aanzien. De contactgegevens en ook de ingebouwde Facebook tijdlijn. Leuk detail is de favicon. De favicon is het kleine icoontje dat voor de url staat in de tabbladen van de browser. Hier een favicon over resonantie.

SEO Zieleklanken

SEO Inbegrepen gratis basis SEO: staat de website op zijn domeinnaam op de 1ste pagina? JA en op positie nr 1.
De website van Zieleklanken staat op nr 1 in Google.be (positie in Google) met de volgende zoektermen: energetisch helen via handen, energetisch helen via klanken. Op deze zoekterm haalt de website zelfs een positie 0. Een positie 0 is een onmiddellijke uitleg, een onmiddellijk antwoord dat Google toont in de zoekresultaten en dat op een plaats die boven de organische zoekresultaten staat.

Zieleklanken website

Websiteproject Zieleklanken