Verhuizingen

webdesigner verhuisbedrijf snel  Portfolio | www.verhuisbedrijf-snel.be | HTML website onder constructie | Sinds 2020

webdesign Verhuizingen

Webdesign Verhuisbedrijf Snel

Website onder constructie 8 pagina's HTML Verhuisbedrijf Snel.

Tot hiertoe hebben we 8 pagina's gebouwd voor deze website.

Het logo is een verhuis-vrachtwagen die een huis verhuist. Een beeld voor het verhuizen van alle soorten van inboedels.

Het navigatiemenu staat rechts gecentreerd. Met helemaal rechts het directe telefoonnummer. Het tel.nr. is dus opgenomen in het menu. Onder het menu-item verhuizingen bevindt zich een dropdown.

Bovenaan elke pagina is er een panoramische foto met telkens een titel en telefoonnummer. Aan de rechterkant staan de breadcrumbs, de broodkruimels. Geloof het of niet maar de breadcrumbs zijn een rankingsfactor voor Google. Het is een navigatiepad voor de bezoeker. De navigatie begint telkens vanuit de homepagina. Breadcrumbs zijn vooral handig bij websites met veel pagina's. Je ziet in het navigatiemenu op welk sub-niveau je je bevindt. Er is een ongeschreven regel in webdesign dat je elke pagina binnen de 3 klikken moet kunnen bereiken. Een breadcrumb zou dus nooit meer dan 4 sub-niveau's mogen hebben. In een breadcrumb zie je het volledige navigatiepad en de bovenliggende pagina. Op grote beeldschermen is dit een voordeel maar op kleine schermen is het weeral een extra element en wordt daarom op mobiel minder getoond.

De pagina's zijn netjes ingedeeld met oranje CTA's (Call to Action). Goed uitgekozen foto's passen bij de inhoud. Je vindt op de homepage ook een stappenplan voor je verhuis.

In de voetbalk het logo, de contactgegevens en rechts de kernwoorden van de website. De kernwoorden van de inhoud komen meestal overeen met de zoektermen van de zoekers. Het is zeker een pluspunt om per kernwoord een pagina te bouwen. De bouw van deze website wordt vervolgd...

SEO Verhuisbedrijf Snel

SEO Inbegrepen gratis basis SEO: staat de website op zijn domeinnaam op de 1ste pagina? JA en op positie nr 1.
De website van Verhuizingen staat op nr 1 in Google.be (positie in Google) met de volgende zoekterm: Verhuisbedrijfsnel

Verhuizingen website

Websiteproject Verhuizingen