Backlinks kopen linkbuilding prijzen manueel aanmaken externe links


alle prijzen zijn exclusief 21% btw

Prijzen voor linkbulding manueel aangemaakte unieke backlinks

10 backlinks

100
 • 10 backlinks = links van 10 verschillende websites
 • Backlinks van grote tot hele grote tot mega grote websites

50 backlinks

495
 • 50 backlinks = links van 50 verschillende websites
 • Backlinks van grote tot hele grote tot mega grote websites

100 backlinks

950
 • 100 backlinks = links van 100 verschillende websites
 • Backlinks van grote tot hele grote tot mega grote websites

250 backlinks

2300
 • 250 backlinks = links van 250 verschillende websites
 • Backlinks van grote tot hele grote tot mega grote websites

500 backlinks

4500
 • 500 backlinks = links van 500 verschillende websites
 • Backlinks van grote tot hele grote tot mega grote websites

750 backlinks

7000
 • 750 backlinks = links van 750 verschillende websites
 • Backlinks van grote tot hele grote tot mega grote websites

1000 backlinks

9000
 • 1000 backlinks = links van 1000 verschillende websites
 • Backlinks van grote tot hele grote tot mega grote websites

meer dan 1000 backlinks

offerte op maat
 • x aantal backlinks = links van x aantal verschillende websites
 • Backlinks van grote tot hele grote tot mega grote websites
Backlinks zijn een belangrijk onderdeel van de externe seo. Bouw een netwerk rond uw website. Backlinks zijn rankingsfactor nr 2 voor de zoekmachines, rankingsfactor nr 1 blijft kwaliteitsvolle inhoud die de vraag beantwoordt van de zoeker. Al de backlinks worden handmatig, op een natuurlijk ritme en menselijk opgebouwd.

Wat is een backlink?

Een backlink is een externe link die uw website ontvangt. Deze zijn bijna altijd afkomstig van andere websites.

Wat is een anchor text?

Op een website staat de link meestal in tekst vorm. De anchor text of anker tekst is de tekst waaraan de link is gekoppeld.

Bestaan er slechte backlinks?

De zoekmachine moet altijd een verband vinden tussen uw website en de backlink. Vindt de zoekmachine het verband dan is het een goede link anders niet.


Hoe kan u controleren dat het aantal backlinks naar uw website stijgt?

 

Wij maken een account aan in Google Search Console. Daar staan alle externe backlinks die Google over uw website kent. Daar kan u ook zien welke websites naar u linken en hun aantal. U krijgt soms meer dan 1 backlink van een website. Maar wij tellen per website. Dus als u 10 backlinks bij ons koopt dan komen die van 10 verschillende websites.
We kijken samen naar het aantal dat u heeft bij het begin en naar het aantal op het einde. Let wel het duurt 2 a 3 maanden voordat de links zichtbaar worden in Google Search Console.
GCS externe backlinks

Contact
SEO

Wij kunnen backlinks bouwen voor alle websites en webshops.

U heeft uw website niet door ons laten bouwen. Geen enkel probleem wij bouwen uw backlinks, uw netwerk rond uw website. Er moet enkel 1 bestandje worden geplaatst voor GSC (Google Search Console). Daarnaast hebben wij ook een emailaccount nodig. Om het op een correcte manier op te bouwen heeft het de voorkeur dat dit een emailaccount op uw domeinnaam is.

linkbuilding

Hoeveel backlinks heeft u nodig?

SEO heeft te maken met concurrentie.

Hoeveel kwaliteitsinhoud heeft u? Hoeveel bestaande backlinks heeft u? Hoeveel heeft de concurrent er? Wij kunnen al uw concurrenten analyseren en u al de websites tonen vanwaar zij backlinks krijgen. Zo krijgt u een beeld en een idee van het aantal backlinks.

Meer weten over seo, lees dan onze SEO pagina

google analytics

Backlinks hebben een verschillende sterkte

Je hebt backlinks in alle sterktes. Veel van onze concurrenten gebruiken termen als DA-50+. De DA is uitgevonden door Moz wat een van de grotere SEO tools is. DA is een afkorting van domein authoriteit. En ze hebben ook een PA dit staat dan voor pagina authoriteit.

Waarom gebruiken wij dit niet?

Moz is geen Google en is veel kleiner. Google bepaalt de Google index, niet Moz. Alleen Google beschikt over de Google data, niet Moz. Google loopt zelf steeds achter met zijn indexering. Maar het is wel de Google indexering die telt en niet een score van een SEO tool.

Probeer gewoon eens 10 backlinks bij ons. Wij verzekeren u dat u meer dan de helft van de websites gaat kennen.

interne SEO

Andere webdesign- en SEO-diensten

Wij kunnen veel meer voor u betekenen dan enkel backlinks bouwen. Wij bouwen websites en webshops. Wij doen zowel aan interne als externe SEO.
De slogan van Website Designer is sinds 2010, To BE on the net! Website Designer staat met 10 a 12 zoektermen op nr 1 en met meer dan 100 zoektermen in de top 10 (bron Google Search Console). Wij bouwen uw digitale aanwezigheid uit op planeet internet.

SEO prijzen

 • SEO starter €100 per maand
 • SEO basis €200 per maand
 • SEO standaard €350 per maand
 • SEO pro €500 per maand
 • prijzen zijn exclusief 21% btw

SEO en SEA prijzen

pagerank

Bestaat Google Pagerank nog?

Pagerank wordt door Google nog steeds intern gebruikt

Je vindt op het internet verschillende blogs en tweets over Pagerank waaronder deze van Hubspot.

Pagerank was een groen balkje bovenaan in je browser dat van 0 tot 10 ging. Bij 0 was je website, of beter gezegd je webpagina (de URL), niet belangrijk voor Google. Een 10 haalde bijna niemand buiten de websites van Google zelf. Een Intel.com of Microsoft.com behaalden bijvoorbeeld 9. Dichter bij huis had Telenet en Proximus een pagerank van 6.

Je kon als SEOer werken aan je Pagerank en het resultaat per pagina zien staan. Wat heel handig was. De PA van Moz bijvoorbeeld is een soort van alternatief. Maar zoals eerder al vermeld, Moz data is niet gelijk aan Google data.

Omdat backlinks rankingsfactor nr 2 zijn kon je je pagina's naar boven krijgen door de "juiste" backlinks te krijgen / te plaatsen. Dan ontdekte men dat interne links, dus vanuit de eigen website, ook als links werden beschouwd door Google. Waardoor het aantal "gefabriceerde" links exponentieel toenam om toch maar een hogere pagerank te bekomen. En dan hebben we het nog niet over de OUTBOUND LINKS of uitgaande links gehad.

Het resultaat was dat heel veel 'Online-marketing-bedrijven' puur op links gingen werken. Een trend die tot op de dag van vandaag nog altijd welig tiert. Google besloot daarom in 2016 om Pagerank niet meer zichtbaar te maken.

Voor Google blijft kwaliteitsvolle inhoud rankingsfactor nr 1. Als je dan links krijgt van andere websites naar jouw inhoud, en dit gebeurt door meerdere websites die een relevantie hebben met uw website, dan geeft dit een signaal aan Google. Een signaal dat een verbetering van uw positie in de index zal brengen voor een bepaalde zoekterm.

Uw backlinks versterken uw inhoud

Internet index

Why Domain Authority (Moz), Authority Score (Semrush) and Domain Rating (Ahrefs) can lead to wrong decisions

We plaatsen graag een link naar dit blogartikel van Sistrix dat handelt over DA Moz, AS Semrush en DR Ahrefs

Met de 'zichtbare' verdwijning van Pagerank uit de toolbar zijn de 3 grote SEO tools: Moz, Semrush en Ahrefs naar alternatieven gaan zoeken. Dit blogartikel legt uit dat je die scores met een grote korrel zout moet evalueren. Staar u niet blind op deze scores, alleen de Google index telt. De Google index bevat ook veel meer data dan die van de SEO tools.