amf-autotransport

webdesigner amf autotransport  Portfolio | www.amf-autotransport.be | HTML website 1 pagina 4 talen | Sinds 2021

webdesign amf-autotransport

Webdesign Amf Autotransport

1pagina HTML website in 4 talen amf-autotransport.

AMF Autotransport vervoert sportauto's naar hun bestemming. Omdat de klanten internationaal zijn is de website in 4 talen; NL - FR - EN - DU.

Het webdesign is zoals bij elke 1 pager een brok aan info en foto's samengevat op een webpagina. Doordat alles op 1 pagina moet staan en er redelijk wat visueel materiaal op staat van foto's en video en de website vooral informatief is. Hebben we voor HTML gekozen.

Uiteraard kan de bezoeker aanvragen doen via het contactformulier of bellen of mailen.

Het logo bestaat uit een silhouette van een sportwagen op een donkere achtergrond, herkenbaar maar iedereen ziet er wel zijn merk in. In het rode lettertype zit wat snelheid in, de A kromt mooi, het lettertype doet wat denken aan Porsche of Audi

Meteen een duidelijke introfoto die perfect laat zien wat het bedrijf doet. Daaronder een paar foto's van de trailer. Een paar kleine effectjes zoals een auto die komt aanrijden, speelt natuurlijk in op het onderwerp van de website.

Het contactformulier is eenvoudig gehouden. De bezoeker kan zelf meer details over de wagen invullen indien gewenst. Het contactformulier wordt beveiligd met Google Recaptcha V.3.

Op de websites gebruiken we ook autotransport icoontjes om de boodschap te verduidelijken en af te werken.

Op deze website een eenvoudige voetbalk. Onderaan ook een link naar de privacy en de F van Facebook laten we er express wat uitsteken om de aandacht op de Facebook pagina te trekken.

Bovenaan in het het menu staat de de taal vermeld met een dropdownmenu. De pagina is er in 4 talen: Nederlands, Frans, Engels, Duits.

SEO AMF Autotransport

SEO Inbegrepen gratis basis SEO: staat de website op zijn domeinnaam op de 1ste pagina? JA en op positie nr 1.
De website van amf-autotransport staat op nr 1 in Google.be (positie in Google) met de volgende zoektermen: amfautotransport, amf autotransport, gesloten autotransport.

amf-autotransport website

Websiteproject amf-autotransport