BB Elec

webdesigner sico  Portfolio | www.bb-elec.be | 10 pagina's NL + FR | sinds 2016

webdesign en seo BB Elec

Webdesign BB Elec - Elektriciteitswerken Zutendaal

BB Elec. elektricien. Deze 2talige website NL-FR bestaat uit 10 webpagina's per taal. De website opent op de homepage met een schermvullende afbeeldingenslider. Met foto's die meteen de activiteiten als de producten voorstelt. De menubalk is transparant wat de visuele entree nog verhoogt. De hoofdkleur is rood om het een industriële tint te geven. Groot lettertype zodat de boodschap sneller wordt gelezen. Dit omdat de meeste mensen een website eerst scannen en dan, bij interesse, pas lezen. Er werden parallax effecten ingebouwd en foto's met elektriciteitskabels die bij het scrollen weer verdwijnen achter tekstblokken. Dit als symbool voor de de kabels die door de muren lopen.

De informatieve website is netjes afgewerkt, met leuke icons die bij de inhoud passen. Er werden op elke pagina CTA (Call To Action) knoppen ingebouwd om de bezoeker snel contact te laten opnemen met de elektricien. Soms wordt er met woordspelingen ingespeeld op de bezoeker zoals op de verlichtingspagina de knop "Wij laten de lamp bij u branden". Kleine dingetjes die het geheel iets informeler doet overkomen. Een heel duidelijke contactpagina met contactformulier. Voor de seo werd meer aandacht geschonken aan de lokale seo. Op bijna al de kernwoorden in combinatie met Zutendaal haalt de website posities op nr 1, 2 en 3. Posities zoals het hoort.

SEO BB Elec

SEO Inbegrepen gratis basis SEO: staat de website op zijn domeinnaam op de 1ste pagina? JA en op positie nr 1.
De website van BB Elec staat op nr 1 in Google.be (positie in Google) met de volgende zoektermen: bb elec, elektriciteitswerken Zutendaal, camera beveiliging Zutendaal, domotica Zutendaal,parlofonie Zutendaal, videofonie Zutendaal, ... op 4 met elektricien Zutendaal.

BB Elec website

webdesign BB Elec