Website Bouwconstruct

webdesigner bouwconstruct  Portfolio | www.bouwconstruct.be | 9 pagina HTML website | Sinds 2014 update in 2021

webdesign bouwconstruct

Webdesign Bouwconstruct - aannemer algemene bouwwerken

Html website bouwconstruct. De website is een nononse website. De bezoeker vindt in 2 klikken al de nodige informatie. De HTML website laadt snel ondanks de hoeveelheid aan foto's. Je zou deze website kunnen omschrijven als een portfolio website. De layout is geoptimaliseerd naar de bezoeker en minder naar Google. In onze visuele maatschappij, scant de bezoeker een website. Een bezoeker leest dus geen website. Er wordt eerst naar het visuele gekeken, dan naar de titels en daarna pas naar de tekst.

De klant heeft meegedacht over zijn ontwerp. Het logo is trouwens door de klant zelf ontworpen. Wij hebben er alleen wat transparantie in gebracht (in het dak) zodanig dat het dak de achtergrondkleur weergeeft. Op de eerste foto van de afbeeldingenslider zit geen effect, puur om de laadtijd. Op de 2de foto zit een Ken Burns effect, dat oogt altijd professioneel. Bovenaan onmiddellijk het telefoonnummer en de email. Onder beide zit een link. Klik je op het telefoonnummer dan wordt het nummer automatisch gevormd op uw smartphone. Op de email gaat dan uw email app open.

In het menu zijn er geen submenu's, alle aangeboden bouwwerken kunnen rechtstreeks bereikt worden. Hiermee staan alle kernwoorden meteen in het menu op hetzelfde SEO level. Op elke pagina een mooie banner met daaronder de hoofdtitel de h1 html tag voor de ingewijden.

Onderaan de voetbalk met een extra laag, waar men daken, loodsen of magazijnen in kan zien. Kleine dingetjes die bij het geheel horen. Goed webdesign moet niet ingewikkeld zijn. Webdesign is vooral functioneel, goede leesbaarheid, goede toegankelijheid, duidelijk de boodschap overbrengen, ... Het doel van deze website is om de jarenlange realisaties te laten zien aan de klanten. Een soort van online catalogus die aangroeit. Door de hoeveelheid aan foto's, zonder dat de bezoeker verloren loopt, helpt de website met de verkoop van de bouwwerken. En hierdoor wordt er ook vertrouwen bij de klanten opgewekt. Je wordt dus meegezogen in een positieve spiraal van bouwwerken.

De offerte aanvraag is in dezelfde eenvoudige stijl. Niet teveel velden om in te vullen enkel de essentie, dit werkt drempelverlagend om een aanvraag te doen.

SEO Bouwconstruct

SEO Inbegrepen gratis basis SEO: staat de website op zijn domeinnaam op de 1ste pagina? JA en op positie nr 1.
De website van Bouwconstruct staat op nr 1 in Google.be (positie in Google) met de volgende zoekterm: Uw bouwbedrijf van eigen bodem.

Bouwconstruct website

bouwconstruct