CNC Cosmetics

webdesigner cnc cosmetics  Portfolio | www.cnc-cosmetics.be | 7 pagina wordpress website | Sinds 2021

webdesign CNC Cosmetics

Webdesign CNC Cosmetics

7 pagina wordpress website NL-FR (14 pagina's) CNCCosmetics.

Deze website is een merkwebsite over huidverzorginsproducten. De website wordt niet door ons gehost, maar door de klant. Snelheid via onze hosting zou beter zijn.

De website is zeer strak met zwart-wit effecten. Knoppen met een negatief effect (negatief hier bedoeld als het omkeren van de kleuren als je erover hovert).

Het doel is om een informatieve website te zijn voor het merk. De website is volledige tweetalig Nederlands Frans. De doelgroep zijn schoonheidsspecialisten en instituten.

Het webdesign van de website is een beetje opgevat als een brochure van het merk CNC Cosmetics. Wij hebben de layout aangepast volgens de opgegeven richtlijnen. Er werd dus niet naar de SEO gekeken, waardoor het vanuit SEO standpunt geen geoptimaliseerde website is. Deze website moet je zien in een breder marketing concept.

Op alle pagina's zijn wel wat bewegende visuele effecten ingebouwd, om het zwart wit geheel jong te houden.

Bij de producten heb je een filtersysteem per productcategorie. Er werden ook voor & na foto's ingebouwd. Een webshop zou een perfecte uitbreiding en meerwaarde kunnen betekenen.

Op de contactpagina vindt men een store-locator met de adressen die de producten gebruiken. Dit is interessant voor de eindgebruker maar ook stimulerend voor de professional.

Mooi strakke voetbalk, de inspiratie komt van een bekend Frans cosmeticabedrijf.

SEO CNC Cosmetics

SEO Inbegrepen gratis basis SEO: staat de website op zijn domeinnaam op de 1ste pagina? JA en op positie nr 1.

CNC Cosmetics website

Websiteproject CNC Cosmetics