Cosmeoplus

webdesigner cosmeoplus  Portfolio | www.cosmeoplus.be | 8 pagina HTML website | Sinds 2019

webdesign Cosmeoplus

Webdesign Cosmeoplus

8 pagina's HTML website Cosmeoplus.

Cosmeoplus of Cosmeo+ voor schoonheid en herstel voor voeten en lichaam. Een website in het mooi blauw. Het logo is een grote C met een + teken. Het is meer dan het cosmetische. Bovenaan in de topbalk is er ook een verwijzing naar Podosplus met het logo P+. Cosmeo gaat over schoonheid, Podos gaat over voetverzorging. Daarnaast een leuk telefoon icoon met de naam en het telefoonnummer en de ronde knop om een afspraak te boeken. Er staat bovenaan al meteen heel wat info en functionaliteit.

Op de homepagina een fotoslider met zorgvuldig uitgekozen foto's en CTA (Call to action) knoppen.

De webpagina's zijn op een witte achtergrond gebouwd, maar er zijn verschillende balken in blauw - paarse tinten om het design meer vorm te geven. Tegelijkertijd vormen de balken een handige houvast voor de bezoeker. De bezoeker verliest zijn weg niet op de pagina's.

Het webdesign zit mooi in evenwicht

De pagina's zijn op verschillende manieren ingedeeld, maar met de juiste foto's en de juiste typographie past het totaalplaatje.

Onderaan een grote voetbalk op een donkere achtergrond, zoals we het graag hebben. De voetbalk staat vol met info, met contactgegevens, met links,... en last but not least de voetbalk is ook de plaats waar het logo in een grotere vorm tot zijn recht komt.

Op de website vindt men ook PDF formulieren voor aanvragen tot terugbetaling. Een over ons pagina en een media pagina met achtergrondinformatie wat een beter beeld geeft over Cosmeoplus.

Verder nog een praktische contactpagina. Met een contactformulier, een ingebouwde Googlemap, maar ook links naar het openbaar vervoer om de praktijk te kunnen bereiken.

SEO Cosmeoplus

SEO Inbegrepen gratis basis SEO: staat de website op zijn domeinnaam op de 1ste pagina? JA en op positie nr 1.
De website van Cosmeoplus staat op nr 1 in Google.be (positie in Google) met de volgende zoektermen: cosmeoplus, gepersonaliseerde voetverzorging, podosplus.

Cosmeoplus website

Websiteproject Cosmeoplus