Dcs kraanwerken

webdesigner dcs kraanwerken  Portfolio | www.dcs-kraanwerken.be | 6 pagina html css website tweetalig | Sinds 2021

webdesign Dcs kraanwerken

Webdesign Dcs kraanwerken

Bootstrap 5 html css website 6 pagina's en tweetalig NL-FR (12 pagina's) Dcs-kraanwerken.

Wij hebben met de opdrachtgever een inleidend gesprek gehad, maar wij hebben bijna "carte blanche" gekregen voor het webdesign.

De meest gestelde vraag die wij krijgen is het zelf kunnen aanpassen van de website. Mijn tegenvraag is dan steeds, hoe dikwijls gaat u uw website aanpassen? Is dit dagelijks, wekelijks, maandelijks, om het kwartaal of langer? Bij een CMS systeem moet je ook "blijleren" en als je niet regelmatig iets aanpast, dan kan de leercurve lang duren. Mijn klant heeft mij vanaf dag 1 gezegd dat er hiervoor geen interesse was. Als het dan gaat om een informatieve website, wel met een contactformulier en zo, dan is een HTML / CSS website nog altijd een prima keuze.

Deze website is een Bootstrap 5 website en dat merk je aan de snelheid. De pagina's laden heel snel en dat ondanks er toch wel wat grote foto's en videos worden gebruikt. Dus je hebt hier een combinatie van Bootstrap 5 op een goede Belgische hosting met servers die "dicht bij huis zijn" dit samen met correct opgebouwde pagina's op het gebied van SEO. En Google smult hiervan, en dan wordt de website met het juiste functionele webdesign beloond.

De inhoud is momenteel slechts 4 pagina's, de 2 andere zijn het privacybeleid en de algemene voorwaarden. Maar met die 4 pagina's staat de website op een term als "kraanwerken" op nr 2. En als je dan weet dat de firmanaam dcs-constructing is (en dus niet dcs-kraanwerken); wat maakt dat vele grote databases eerder verwijzen naar DCS-constructing en niet naar Kraanwerken ...

Het logo werd door ons ontworpen. Duidelijk het gaat over hijswerken en kraanwerken. Grijs met oranje, perfect leesbaar op zowel een lichte als een donkere achtergrond.

Op de topbalk meteen het telefoonnummer en het emailadres. In het menu de taalkeuze en het telefoon in oranje knopvorm. Het telefoonnummer is gelinkt, zodanig dat op smartphone het nummer meteen wordt gevormd. Voor de rest sliders, videos, foto's, links naar onderliggende PDF's (wat ook inhoud is, Google leest namelijk de inhoud van pdf's). Foto's van realisaties, belangrijk voor de bezoekers, de eigenschappen van de kraanwagen, een aantal klantenreacties,... en onderaan een mooie voetbalk.

Het bedrijf verhuurt ook accessoires, deze pagina is zoals een portfolio pagina opgevat of een basiswinkelpagina. Een vacature webpagina die strak en netjes wordt weergegeven. Heel de layout zit goed in zijn evenwicht. Een eenvoudig contactformulier wel met aanvaarding van het privacybeleid en de algemene voorwaarden en 2 foto's van het bedrijfsgebouw. Het bedrijfsgebouw is gelegen in een industriezone en als je dan de foto ziet van de buitenkant, dan heb je een herkenningspunt ingebouwd op je website. Een Google map zou nog een aanvulling kunnen betekenen.

SEO Dcs kraanwerken

SEO Inbegrepen gratis basis SEO: staat de website op zijn domeinnaam op de 1ste pagina? JA en op positie nr 1.
De website van DCS Kraanwerken staat op nr 1 in Google.be (positie in Google) met de volgende zoektermen: dcskraanwerken, kraanwerken hijswerken, op 2 met kraanwerken, op 4 met dcs grondwerken.

Dcs kraanwerken website

Websiteproject Dcs kraanwerken