De Poetsdienst

webdesigner de poetsdienst  Portfolio | www.depoetsdienst.be | 7 pagina's Wordpress website | Sinds 2020

webdesign De Poetsdienst

Webdesign De Poetsdienst

7 pagina's Wordpress website De Poetsdienst.

Het webdesign is industrieel schoon. Er werd vooral met blauwe en groene tinten gewerkt. De website is informatief opgesteld. Het doel zijn aanvragen voor poetshulp.

Het logo is een letterwoord met als bijschrift poetshulp met dienstencheques. Grote opvallende groene knoppen nodigen de bezoeker uit in het snel vinden van informatie.

Alle foto's zijn gericht op schoonmaak. De foto's en teksten versterken elkaar. Ze brengen beide de schoonmaak boodschap.

In de tekst zijn verschillende uitgaande links naar andere informatieve websites. De website is op de regio rond Brecht gericht.

Onderaan vindt men het afbeeldingenlogo. De voetbalk is de juiste plaats voor je logo, bovenaan heb je daar zelden voldoende plaats voor en dat geldt zeker voor op mobiel / smartphone.

Op poetshulp vragen staat een standaard contactformulier. Verder heel wat uitleg over dienstencheques. De website is een beetje in de stijl van een gemeente website maar dan iets speelser en van uitzicht fris en proper. Daarnaast nog meer praktische info. Maar de website is ook voor poetsvrouwen te zoeken. Op de jobs pagina staat er dan een 2de formulier.

Nog een pagina over Covid-19 en het wettelijk verplichte privacybeleid. In het begin ook gekoppeld aan de cookies. En zoals iedere Wordpress website een zoekbalk dat je aanklikt via het vergrootglas helemaal rechts in het menu.

SEO De Poetsdienst

SEO Inbegrepen gratis basis SEO: staat de website op zijn domeinnaam op de 1ste pagina? JA en op positie nr 1.
De website van De Poetsdienst staat op nr 1 in Google.be (positie in Google) met de volgende zoekterm: de poetsdienst, poetsdienst brecht

De Poetsdienst website

Websiteproject De Poetsdienst