dierenverpleging ann

webdesigner dierenverpleging ann  Portfolio | www.dierenverplegingann.be | 7 pagina Wordpress website | Sinds 2020

webdesign dierenverplegingann

Webdesign Dierenverpleging Ann

Webdesign Wordpress website 6 pagina's + privacy pagina DierenverplegingAnn.

Deze Wordpress website gaat over dierenverpleging voor de regio Brugge. Brugge is de thuishaven van een Belgische top voetbalclub en de kleuren zijn zwart blauw en wit.

Deze website is een aangename website. Een diervriendelijke website. Bovenaan een topbalk met meteen al de praktische info, het adres, het emailadres, het telefoonnummer.

Het logo werd "in huis" door Rob onze grafische designer ontworpen. Met Rob werken we goed samen, wij zorgen voor het basisidee, maar de uitwerking en afwerking zijn van zijn hand. Hoog niveau logo met de dierenpoot, een kruis of pleister, de hond en kat in elkaar en de hand er om. Onderaan in de voetbalk staat het logo wat groter waar het beter tot zijn recht komt.

Naast het logo het menu in een duidelijk lettertype, de tijd van kleine lettertypes is voorbij, de Wordpress zoekfunctie voorgesteld door het vergrootglas en helemaal rechts de contact pagina weergegeven als een knop. Een knop geeft aan dat je er op moet klikken. Contacten vergaren, afspraken vergaren is het doel van de website.

Er worden veel dierenfoto's gebruikt en enkele van de praktijk en van Ann. Dit geeft vertrouwen, de bezoeker krijgt een idee van Dierenverpleging Ann.

Info lijst maar de dot werd vervangen door een dierenpoot. Een fotogalery, wat klantenreacties, een paar tellers en een mooie voetbalk met afgeronde hoeken, ingebouwde video. Zoals reeds geschreven een aangename website. Alles wat er op moet staan, staat er en in een mooie vormgeving.

Op de contactpagina de keuze tussen particulier of dierenarts. Op het contactformulier werd de Google Recaptcha V3 ingebouwd, dit tegen de spam. Hier nogmaals de contacgegevens en een ingebouwde Google Map. De website scoort heel goed op het woord dierenverpleging.

SEO Dierenverpleging Ann

SEO Inbegrepen gratis basis SEO: staat de website op zijn domeinnaam op de 1ste pagina? JA en op positie nr 1.
De website van DierenverplegingAnn staat op nr 1 in Google.be (positie in Google) met de volgende zoektermen: Dierenverpleging Ann, dierenverpleging St-Kruis, dierenverpleging Brugge, dierenverpleging.

dierenverplegingann website

Websiteproject dierenverplegingann