Diger

webdesigner diger  Portfolio | www.diger.be | 5 pagina html website | Sinds 2018

webdesign Diger

Webdesign Diger

5 pagina html website Diger.

Diger is een verdeler van gensets, generatoren voor vrachtwagens, trailers, containers,... Het bedrijf is gelegen in de haven van Antwerpen.

Diger is een standaardwebsite. Omdat het met transport te maken heeft, hebben we een "Revolution slider ingebouwd. Deze geeft een beweging van de letters en de contactknop wanneer we met de muis van plaats bewegen, alsof de generator aanstaat. Verder op de homepagina een productgallery, met ingebouwde lightbox. Verschillende container - haven achtergronden om de sfeer weer te geven. De nodige CTA knoppen, CTA is de afkorting can Call To Action. CTA's helpen bij de conversie van de website. Conversies zijn reacties van de bezoekers op de website, naar gelang het doel van de website.

Onderaan in de footer of voetbalk het logo in groter formaat, alle contactinformatie en een Google map. Doordat de contactinfo in de voetbalk staat vindt men deze snel en op elke pagina terug. Functioneel webdesign. Verder zijn er links naar de andere bedrijven (naar de andere websites) van dezelfde groep. Op de contactpagina werd een contactformulier ingebouwd.

SEO Diger

SEO Inbegrepen gratis basis SEO: staat de website op zijn domeinnaam op de 1ste pagina? JA en op positie nr 1.
De website van Diger staat op nr 1 in Google.be (positie in Google) met de volgende zoektermen: generatoren transport, transportgeneratoren, transport generatoren, innovatieve generatoren, op 3 met gensets, gensets transport

Diger website

Websiteproject Diger