High Concept Productions

webdesigner high concept productions  Portfolio | www.highconceptproductions.com | 5 pagina's Wordpress website | Sinds 2022

webdesign High Concept Productions

Webdesign High Concept Productions

5 pagina's Wordpress website High Concept Productions.

Het webdesign voor deze website wijkt af van een standaard informatieve website. Zoals alle Wordpess websites is deze mobielvriendelijk. De website is, op vraag van de klant, echter enkel voor grote beeldschermen ontworpen.

Bovenaan heb je een groot logo dat gecentreerd is. Er staat geen menu naast het logo. Het menu wordt vervangen door een fotobalk met ondertitel en interne links. Ga je over de foto's dan wordt er een afgeronde rand getoond, beweeg je over de ondertitel dan verschijnt er een grijze achtergrond. Er werden dus visuele effecten toegevoegd om een navigatie-menu na te bootsen.

Deze website speelt zich af in de media en TV wereld. De achtergrond is donker met witte letters. De website moet je zien als een minibrochure over het bedrijf of een digitale voorstelling van het bedrijf, niet meer en niet minder. De website is in het Engels.

Bij de webpagina's format en production vind je telkens een tabel. Bedoeling, in een latere fase, is dat de bezoeker meer info zal vinden over de items in de velden.

Eenvoudige contactpagina met de de contactgegevens. Op deze website is er geen voetbalk. Je ziet op de 5 pagina's alleen het inhoudsgedeelte zonder header en footer.

Ondanks dat de website afwijkt van standaard layouts, wordt dit door de zoekmachines niet als een designfout beschouwd. Kortom een 'Out of the box' website, en het verhaal wordt vervolgd in een volgende aflevering...

SEO High Concept Productions

SEO Inbegrepen gratis basis SEO: staat de website op zijn domeinnaam op de 1ste pagina? JA en op positie nr 1.
De website van Highconceptproductions staat op nr 1 in Google.be (positie in Google) met de volgende zoekterm: high concept productions, highconceptproductions

High Concept Productions website

Websiteproject Highconceptproductions