Ontstoppingsdienst 24uur

webdesigner ontstoppingsdienst 24uur  Portfolio | www.ontstoppingsdienst-24uur.be | Wordpress website onder constructie | Sinds 2022

webdesign Ontstoppingsdienst 24uur

Webdesign Ontstoppingsdienst 24uur

Wordpress website in opbouw en uitbouw ±140 pagina's.

Wij zijn voor onze klant de 2de webdesigner. Met onze voorganger waren veel problemen, veel geld kwijt en geen resultaten. De start na zo'n ervaring is altijd moeilijk, want het vertrouwen is er niet. Dan passen wij ons aan, wij zijn zeer flexibel als het moet, wij denken altijd op lange termijn met onze klanten mee.

Dit is een SEO website, dat betekent dat wij deze regelmatig uitbreiden. Vanuit een SEO standpunt is er nooit een limiet.

Voor het webdesign werd voor het Wordpress CMS gekozen. Wordpress is met een 2/3 marktaandeel onder de CMS systemen de absolute marktleider. Met Wordpress heb je een toekomstbestendige website die jaren meegaat. Straffer nog, een Wordpress systeem gebouwd met de juiste template en uitgebreid met de juiste plugins en die technisch wordt bijgewerkt, verouderd nooit.

De website gaat over ontstoppen en alle diensten errond. Het webdesign moet extreem toegankelijk en gebruiksvriendelijk zijn. De UX-design en UI-design zijn zeer belangrijk. Daarom staat het telefoonnummer en het emailadres bovenaan de website zowel op desktop als op tablet als op smartphone. Het menu is in hoofdletters en niet te uitgebreid.

Op de homepagina een schermbrede introfoto. Met een CTA boodschap over de interventietijd en een paar krachttermen. Onmiddellijk daarnaast een 'Wij bellen u terug' formulier. Een kort formulier met slechts 3 velden en verzenden maar. Daaronder de hoofdtitel en grote iconen met de belangrijkste diensten. Dan een rij van 'waarom deze firma' met de pluspunten van hun dienstverleninig.

Verder een nieuw blok met grote iconen met de hoofdwerken / diensten. Hier en daar rode-fuchsia CTA knoppen. CTA is een afkorting voor Call to Action. Dit zijn actie-elementen voor de bezoeker die tot een conversie kunnen leiden. Verder nog meer informatieve inhoud, om de inhoud te voeden.

Op een grijze achtergrond het meer praktische aspect. Het hoe en wat, een soort stappenplan bij een verstopping. We hebben daar een ronddraaiend icoon geplaatst, dat continue blijft ronddraaien. Beetje symboliek voor goed doorlopende leidingen. Dit zijn kleine toeters en bellen, een speels element dat opvalt bij de bezoeker. Kleine effecten die laten zien dat dit geen 'klassieke blog' website is.

De contactgegevens komen meerdere keren terug zodat deze snel te vinden zijn. Al de contactgegevens zijn ook gelinkt; aan het telefoonnummer, aan het emailadres en aan de contactpagina.

Op de website zijn ook gemeentepagina's voor elke gemeente in West- en Oost-Vlaanderen. Zo laat je ook zien dat je geen lokale speler bent die wat bijklust, maar een professioneel bedrijf dat 24 uur voor zijn klanten paraat staat.

Beneden aan de pagina de voetbalk op een donkergrijze achtergrond in 3 kolommen. Links het grote logo op een transparante achtergrond. In het midden nog eens een mooie samenvatting van wat deze firma voor u kan betekenen. Rechts de contactgegevens. Op de laatste regel de copyright, het ondernemingsnummer en het privacybeleid. Tot zover de homepagina, maar kijk ook eens de uitstekende en uitgebreide dienstenpagina,....

SEO Ontstoppingsdienst 24uur

Actief SEO pakket

SEO Inbegrepen gratis basis SEO: staat de website op zijn domeinnaam op de 1ste pagina? JA en op positie nr 1.
De website van Ontstoppingsdienst 24uur staat op nr 1 in Google.be (positie in Google) met de volgende zoekterm: ontstoppingsdienst 24uur, ontstoppingsdienst 24 uur, ontstoppingsdienst-24uur,...

Ontstoppingsdienst 24uur website

Websiteproject Ontstoppingsdienst 24uur