QMD Group

webdesigner qmd group  Portfolio | www.qmdgroup.be | 6 pagina html website | Sinds 2019

webdesign QMD Group

Webdesign QMD Group

6 pagina website QMD Group.

Voor de webdesign van dit schoonmaakbedrijf voor professionelen hebben we een kraaknette website ontworpen. Het is een praktische B2B website, bovenaan adres, uren van bereikbaarheid, telefoonnummers. Rechts bovenaan de sociale media. Ja we weten het, dit kan een exitdeur zijn van de bezoekers, maar zolang je in het netwerk van het bedrijf zit, is dat geen webdesign fout. Sociale media heeft het voordeel dat je soms zeer snel een nieuw actueel project kan laten zien. En als in het bericht van de sociale media de URL vermeld staat, dan krijg je een retour. De Facebook opent trouwens op een nieuwe tab in de browser, de website blijft dus openstaan.

Frisse bonte kleuren overheersen wat perfect past bij de activiteit van de onderneming. Wij proberen aan elke website een persoonlijkheid te geven, iets wat bijblijft bij de bezoeker. Hier hebben we een glazenwasser effect ingebouwd als overgang tussen de foto's op de slider. Een effect dat op het netvlies blijft hangen, en het voelt oh zo proper aan, he!

In de inhoud komen meerdere "lijstjes" voor, zodat de bezoeker snel de mogelijkheden van de diensten van het bedrijf kent. Kort en bondig, maar kort en krachtig. Time is money als je iets bouwt voor B2B.

We hebben in de meeste oranje knoppen, voor offerteaanvraag, voor info, voor contact,... een shake effect toegevoegd. De knop shaked minder dan een seconde, om hem letterlijk in beeld te brengen.

Foto's en teksten vullen elkaar perfect aan.

SEO QMD Group

SEO Inbegrepen gratis basis SEO: staat de website op zijn domeinnaam op de 1ste pagina? JA en op positie nr 1.
De website van QMD Group staat op nr 1 in Google.be (positie in Google) met de volgende zoekterm: professionele schoonmaak Berlaar, op 2 met schoonmaakbedrijf Berlaar.

QMD Group website

Websiteproject QMD Group