Website Rolluiken Antwerpen

webdesigner rolluiken antwerpen  Portfolio | www.rolluiken-antwerpen.be | 17 pagina HTML Website onder constructie | sinds 2015

webdesign rolluiken antwerpen

Webdesign AAA Polis - Rolluiken Antwerpen

AAA Polis Rolluiken Antwerpen HTML Website.

Deze HTML website uit 2015 is maar voor de helft afgewerkt. Uiteindelijk werden er 17 pagina's gebouwd wat ongeveer de helft is van het oorspronkelijke aantal pagina's.

Op de afgewerkte pagina's blijft de website goed vindbaar.

Het webdesign van deze website toont hoe creatief templates toen waren. Tegenwoordig kan een "getrainde" webdesigner meestal via de layout zien met welk CMS systeem de website werd gebouwd. In de templates zie je zoveel copy paste, het is een eenheidsworst geworden. Veel mensen huren een duur digital-agency in, maar ze beseffen niet dat ze een massa-template krijgen zonder persoonlijkheid. Na een tijd vragen ze zich dan af waarom hun website niet opvalt, waarom hij niet draait, waarom daar geen ROI (Return on investment) uitkomt. Hetzelfde geldt trouwens voor webshops. Dat zie je hier dus niet. Hier, bij Rolluiken Antwerpen zit nog creativiteit in, wat deze site een eigen persoonlijkheid geeft.

De navigatie en het menu zijn erg fijn, met mooie dropdowns op zakelijk blauw. Op de homepagina een mooie afbeeldingen slider met een "blinds" effect. Met iconen en zelfs eentje dat ronddraait, perfecte knipoog naar een rolluik of rolpoort.

Het webdesign heeft een mooi evenwicht tussen foto's en tekst. In de tekst zien we meerdere lijstjes met iconen, die de voordelen en / of de eigenschappen van de producten aanstippen.

Onderaan een grote voetbalk met achtergrond. Met het logo en de contactgegevens en onderaan rechts een samenvatting van de voornaamste kernwoorden van de website.

Een website die veel potentieel bevat en op nog meer zoektermen te vinden zou zijn indien al de webpagina's zouden worden afgewerkt.

SEO Rolluiken Antwerpen

SEO Inbegrepen gratis basis SEO: staat de website op zijn domeinnaam op de 1ste pagina? JA en op positie nr 3.
De website van Rolluiken Antwerpen staat op nr 1 in Google.be (positie in Google) met de volgende zoekterm: Poorten beveiliging Antwerpen, op nr 1 met rolpoorten Antwerpen,...

Rolluiken Antwerpen website

website rolluiken antwerpen