Trailer verhuur

webdesigner trailer verhuur  Portfolio | www.trailer-verhuur.be | HTML website | Sinds 2018

webdesign Trailer verhuur

Webdesign Trailer verhuur

HTML website Trailer verhuur.

Dit is een informatieve website. Een voorstelling over wat het bedrijf doet en voor zijn klanten kan betekenen. Bekijk het als een online bedrijfsbrochure.

Het logo is rood op zwart. Maar we hebben voor de functionele kleur toch voor zakelijk blauw gekozen. De functionele kleur is de kleur voor de knoppen, voor de iconen,....

Het webdesign is volledig ontworpen en gebouwd rond de core-business zoektermen van het bedrijf namelijk trailer verhuur of verhuur van containerchassis. Omdat de basis volledig juist zit, scoort deze website in Google op de core-business en dit ondanks dat er geen overvloed aan informatie is. Vooral met CMS systemen zijn er zoveel webdesigners die de basis SEO niet begrijpen of niet correct geïmplemeteerd krijgen en daardoor geen posities halen in de zoekmachines.

Op de homepagina beginnen we meteen met een schermbrede introfoto met twee trailers. Daarop de bedrijfsnaam, de kernwoorden en het algemene telefoonnummer. Daaronder een rij met 3 kolommen met de hoofddiensten met een fijn vrachtwagen icoon. Meteen daaronder de voornaamste trailers die verhuurd worden.

Onderaan de pagina een parallax foto. Daaronder nog een quote over het bedrijf op een asfalt / macadam achtergrond.

De voetbalk sluit elke pagina af. Met daarin links het logo en nog eens een korte samenvatting van de pluspunten. In het midden een Google map op het bedrijfsadres en rechts de contactgegevens. Helemaal vanonder de 2 logo's met link naar de andere bedrijven (binnen dezelfde groep).

Omdat het menu niet zichtbaar blijft wanneer je naar beneden scrollt of swapt. Hebben we onderaan rechts een 'back to top' knop / icon ingebouwd die je snel terug bovenaan de pagina brengt. Een bezoeker mag nooit de weg kwijtgeraken op een website.

SEO Trailer Verhuur

SEO Inbegrepen gratis basis SEO: staat de website op zijn domeinnaam op de 1ste pagina? JA en op positie nr 1.
De website van Trailer Verhuur België staat op nr 1 in Google.be (positie in Google) met de volgende zoekterm: verhuur containerchassis, verhuur containerchassis Antwerpen, trailerverhuur,...

Trailer verhuur website

Websiteproject Trailer verhuur