Traiteur Drie Koningen

webdesigner sico  Portfolio | www.traiteur3koningen.be | 5 pagina's + pdf menu | Sinds 2017

webdesign Traiteur3koningen

Webdesign Traiteur 3 Koningen

De opdracht voor deze traiteurzaak van de 2de generatie, was om tegelijk een volkse en koninklijke traiteur website te bouwen. Traiteur 3 koningen had reeds een website maar die was verouderd en niet mobielvriendelijk. De website heeft gouden accenten die op bijna elke achtergrond stijlvol overkomen, vooral op koninklijk warm blauw. De website is mooi leesbaar. Er werd gewerkt met parallax achtergronden die een dynamiek geeft bij het scrollen van de webpagina's. Eenvoudig maar duidelijk menu. Uitgebreide voetbalk die imponeert, die mee inhoud geeft. De bezoeker krijgt een goede indruk van de winkel en de aangeboden gerechten, producten. Een website die een mooi overzicht geeft van wat, wie, waar Traiteur 3 koningen voor staat. Een goede website is de meest goedkope vorm van publiciteit, 24 op 24 uur, 7 dagen op 7.

Voor al onze websites ontwerpen wij een favicon of pagina-icoon. Een favicon staat in de browser voor de url, dus voor het website-adres. De gouden kroon uit het logo werd hiervoor gebruikt. Zo van die kleine details die het geheel netjes afwerkt. Webdesign is ook afwerking van de website.

SEO Traiteur 3 Koningen

SEO Inbegrepen gratis basis SEO: staat de website op zijn domeinnaam op de 1ste pagina? JA en op positie nr 1.
De website van Traiteur 3 Koningen staat op nr 1 in Google.be (positie in Google) met de volgende zoektermen: traiteur Zellik, gerechten Zellik, bereide schotels Zellik, buffetten Zellik, traiteur 3 koningen, traiteur driekoningen, traiteurdriekoningen, ...

Traiteur 3 Koningen website

Websiteproject Traiteur3koningen