Fotograaf bedrijfsfotograaf foto video evenementen

Jonge topfotograaf

bedrijfsfotografie en bedrijfsevenementen, storytelling

Bedrijfsfotografie en beelden voor bedrijfsevenementen. Dat gaat vaak over beelden voor de marketing maar ook voor de sociale media, blogs. Zo werk ik voor multinationals samen met marketing agencies maar voor kleine bedrijven kan het ook on-a-budget als one man crew.

Bedrijfsevenementen

Bedrijfsevenementen

Altijd op zoek naar dat ene onbeschermde moment wanneer een verhaal zichzelf vertelt. Ik ben een jonge fotograaf (24) die met alle plezier een frisse wind door de wereld van (digitale en) creatieve media blaast. Als geschoold fotograaf pas ik mij aan aan wat jij of je bedrijf nodig heeft. Mijn hoofdfocus ligt bij commerciƫle fotografie (lifestyle, product en portret) en bedrijfsevenementen maar ik fotografeer ook huwelijken en documentaires.

Bij de NKO specialiste

arts consultatie

Onze fotograaf heeft al voor volgende merken, bedrijven en instanties opdrachten uitgevoerd: Mc Donalds, Aoaste, BMW, MINI, MNM, Delhaize, VOKA, Middelheim Museum, Ronald McDonald, UA Universiteit Antwerpen, TAKEOFFAntwerp, Production Office, Plein Publiek, Kras, Gemeente Kalmthout, La Reserve Resort, Gemeente Kapellen, Flying Pig, Wellens, Pepperminds, XCLSV Jewelry, Pelckmans,...

Beelden vertellen hun eigen verhaal

gerechten

gerechten

voeding horeca

voeding horeca