Grafische ontwerper Logo 3D bewegend website webshop drukwerk

Top grafisch design

Grafische ontwerpen op een hoogstaand en creatief niveau. Voor uw website, uw webshop, uw producten, uw publiciteit, uw app, uw visitekaartje, uw drukwerk, uw flyer, uw bestelwagen, uw tshirts, uw producten, ...enz

In onze hedendaagse maatschappij worden we overspoeld door beelden. Vele "digitale" personen verschuiven van een woord- naar een beeldcultuur. Grafische beelden die op het netvlies blijven hangen, waar ruimte voor gemaakt wordt in ons geheugen, moeten kwalitatief en doordacht zijn. Een grafische ontwerper denkt in beelden. Beelden die dan de geschreven boodschap versterken.

Logo luchthavenvervoer

Rob lva wit

Een grafisch ontwerper ook wel vormgever of designer, denkt in beelden, kleuren en vormen. Rob houdt zich naast het digitale ook bezig met grafische vormgeving van drukwerk.

Een beeld zegt meer dan 1000 woorden. Beelden worden ook eerder "bekeken" dan teksten. Sterker nog een beeld bepaalt dikwijls of de tekst nog gelezen wordt.

Het visuele gereedschap bestaat vooral uit Adobe Illustrator en Photshop e.a. tools uit de Adobe familie en een flinke portie creativiteit en inleving in het onderwerp.

Logo op tranparante achtergrond

Rob lva zwart
  • Ontwerpen van reclame voor drukwerk (brochures, briefpapier, flyers, visitekaartjes, posters, banners,...) lay-out, typografie (lettertypen en -groottes, kolombreedte en regelafstand), kleurgebruik, illustraties en foto’s
  • Verzorgen van de grafische vormgeving van websites (huisstijl en beeldmerk)
  • Verzorgen van de belettering van reclameborden, voertuigen en winkelpanden
  • Visueel vertalen van merk- en marketingstrategie naar huisstijl, campagneconcepten, communicatietools en digitale media
  • Maken van nieuwsbrief-templates
  • Maken en bewerken van afbeeldingen en/of video’s
  • Bewaken van de huisstijl van bijvoorbeeld websites of andere online- of print-media (zorgen voor eenheid tussen vormgeving en beeld- en tekstelementen)

Korte video's, die uw logo of product laten opvallen

productetiket sportvoeding

etiket sportschool

Als u op de afbeelding klikt krijgt u een grotere versie. Maar om het etiket in zijn volledige afwerking en met al zijn details te bekijken, kan u deze best downloaden. Op de afbeelding staan en dan met de rechtermuisknop de afbeelding opslaan. De afbeelding is 12,6 MB groot dat duurt net iets langer om te downloaden. Volledige afmeting is 7575 x 5122 pixels.

productetiket collageen

positive life care collageen

Voor het ontwerpen van product etiketten wordt er vooral gebruikt gemaakt van Adobe Illustrator. Elke etiket bestaat grafisch uit meerdere lagen die op elkaar liggen. Met deze lagen (of layers in het Engels) kunnen dan professionele designs gecreëerd worden.

Bij het ontwerpen wordt volledig rekening gehouden met de wensen van de klant. Door de verschillende lagen kunnen details perfect worden gestyled.

flyer MaryKay beauty

Mary Kay flyer

Icon voor app project

icon car app

Icons ontworpen voor de app op smartphone van een veilingswebsite. Kleur en sfeer werden aangepast aan de stijl van het land. Icons voor apps worden standaard in minstens 5 formaten geleverd.