SharePoint IT cloud diensten intranet integratie ontwikkeling security

Jarenlange professionele IT ervaring Microsoft specialist

Onze partner is gespecialiseerd in intranet omgevingen in combinatie met Office 365 SharePoint, PowerApps en MS Flow in de breedste zin.

Intranet

intranet

Ik hou mij vooral bezig met het opzetten van intranet omgevingen in zijn breedste vorm.

 • Classificeren van documenten
 • Opzetten van een (project)(klant) structuur
 • Aanmaken van online overzichten voor:
  • Beheren van Taken, Problemen etc
  • Beheren van Accounts en Offertes
  • ...

Beveiliging SharePoint

sharepoint

Nazicht en configuratie van de beveiliging op SharePoint (Security Audit)

 • Wie heeft welke rechten?
 • Kan informatie extern doorstromen?

Indien noodzakelijk wordt er gekeken of in deze configuraties (of maatwerk) ook workflows gedefinieerd moeten worden zodat bepaalde zaken geautomatiseerd kunnen worden.

App & IT development

app it development

Misschien moet er een app ontwikkeld worden die toelaat dat de gebruiker op zijn GSM in een vingerknop een overzicht heeft van openstaande problemen of inzicht heeft in de offertes.

Dit allemaal in combinatie met Office 365 SharePoint, PowerApps en MS Flow in de breedste zin. Heeft u nog een probleem ivm development algemeen, dan kunnen wij u daar ook bij helpen.

Digitale Werkplek?

Heb je Microsoft Office 365 en ben je op zoek naar een handige manier om je klant documentatie te beheren? Wil je tal van papieren aanvragen digitaliseren voor je medewerkers?

Neem dan zeker contact met ons op! Wij configureren Office 365 naar uw behoeften en maken gebruik van bewezen tools. Onze Digitale Werkplek centraliseert de informatie van jouw klant mooi samen en zorgt ervoor dat deze beschikbaar op mobiele devices.

SharePoint Security Audit?

Maak je reeds gebruik SharePoint en ben je bang dat jouw documenten niet veilig zijn? Kunnen jouw medewerkers zomaar documenten delen met externen?

Via een remote audit kijken wij je systeem na op tal van parameters en bezorgen we jouw hierover een rapport met actiepunten. Het is aan jou om de keuze te maken voor een veiligere omgeving!

IT Integratie?

Zit je met 2 of meerdere systemen die naast elkaar praten? Beheer je data in meerdere software pakketten?

Een geautomatiseerd script kan misschien jouw tijd besparen en ook die menselijke fout die af en toe binnensluipt wegnemen. Via Analyse & Development kunnen we scripts opleveren die jouw het leven gemakkelijker maken zodat je kan focussen op jouw core-business!

Microsoft office 365