alexandria professional

webdesigner alexandria professional  Portfolio | www.alexandriaprofessional.be | Wordpress website 2talig | Sinds 2022

webdesign alexandriaprofessional

Webdesign Alexandria Professional

2talige Wordpress website, 9 pagina's per taal Alexandria Professional.

Dit is een informatieve website voor het cosmeticamerk Alexandria Professional. De website is zowel B2B als B2C, dus voor professionelen en voor particulieren. Deze is bestemd voor de Benelux. Daarom is de website 2talig in het Nederlands en het Frans.

Bovenaan heb je een topbalk met de links naar Facebook en Instagram. Helemaal rechts staat de pagina voor de Professionals. Deze pagina staat dus los van het menu. Mooi logo met rechts van het menu de zoekfunctie van Wordpress (vergrootglas icoontje) en de taalvlag om te wisselen tussen de talen. Een taalwisselaar vind je ook helemaal onderaan elke pagina.

Op elke pagina staat een panoramische introfoto met titel. Daaronder de h1 tag, wat de hoofdtitel is, de heading 1 in Wordpress. Per pagina mag je maar 1 h1 gebruiken. De pagina's zijn netjes verdeeld in rijen, soms met een andere achtergrondkleur om meer structuur aan de pagina te geven. De kleuren zijn de kleuren van het logo.

Er worden veel verschillende bouwelementen van de template gebruikt om voldoende afwisseling in de inhoud te krijgen. Zodat het een aangename pagina blijft om door te nemen. Het cosmeticamerk toont zijn producten op diverse plaatsen ook buiten de producten pagina.

Het blijft echter een informatieve website. Je kan dus niet bestellen. De website stuurt je daarvoor door naar de instituten of naar de invoerder. Woocommerce is wel ingebouwd maar is met behulp van een plugin omgetoverd tot een online catalogus. Een plugin is een uitbreiding in Wordpress. De plugins geven je meer functies, meer mogelijkheden. Bekijk het als een soort van app maar dan speciaal voor het Wordpress CMS. Alle plugins moeten wel samenwerken met elkaar. Er zijn bijna 60.000 plugins. De keuze van de juiste plugins maakt of breekt uw website. Wij hebben een artikel geschreven over een selectie van Wordpress plugins.

Onderaan een voetbalk in 4 kolommen. Met de 2 logo's, de bedrijfsgegevens, de contactgegevens en nog een menu naar de belangrijkste pagina's.

Voor de vertaling van de website werken we met WPML. WPML staat voor Wordpress Multi Language en wordt aanzien als de beste vertaal-plugin. Website Designer BV heeft destijds geïnvesteerd in een lifetime licentie voor een onbeperkt aantal websites. Alle klanten kunnen gratis gebruik maken van onze licentie. Dit is een besparing van 99 dollar per jaar per website.

De website bevat ook een blog met de sierlijke naam 'Sweet Talk', wat een knipoog is naar suikerontharing.

Het merk zelf heeft de Engelse .com website. U zal merken dat de stijlen van beide websites gerelateerd zijn.

SEO Alexandria Professional

SEO Inbegrepen gratis basis SEO: staat de website op zijn domeinnaam op de 1ste pagina? JA en op positie nr 2.

alexandriaprofessional website

Websiteproject alexandriaprofessional