Algemene Ontstoppingen

webdesigner algemene ontstoppingen  Portfolio | www.algemene-ontstoppingen.be | 1 pagina HTML website | Sinds 2022

webdesign Algemene Ontstoppingen

Webdesign Algemene Ontstoppingen

1 pagina HTML website Algemene Ontstoppingen.

De bedrijfsactiviteit van Algemene Ontstoppingen spreekt voor zichzelf. De nadruk ligt tevens op snelle service, altijd bereikbaar en niet duur.

Het webdesign is daarom in het geel-blauw. Niet omdat geel-blauw contrasterende kleuren zijn, maar omdat de combinatie hiervan goedkoop uitstraalt. Denk aan merken als Ikea, Ryanair of Zeeman. Kleurenpsychologie heeft zijn invloed op de bezoeker.

De website is in HTML, is 1 pagina groot en met een Bootstrap 5 onder de motorkap. Let's go! We hebben in het menu zelfs een vertragingseffect ingbouwd. Op een 1 pagina website springen de menuitems naar 'secties' (dat zijn delen) op de pagina. Nu als je op een menuitem klikt dan start die traag en dan accelereert die danig. Past helemaal bij de snelle service.

Een grote introfoto, vermelding van de 2 basisdiensten en meteen de Bel ons CTA knop. CTA staat voor een Call to action. 1 aanraking op je smartphone en het telefoonnummer wordt automatisch gevormd.

Bij Alle Ontstoppingen een mooie samenvatting van wie dat ze zijn en wat ze voor je kunnen betekenen. Allemaal vrij compact voorgesteld maar toch met een pak informatie. De Diensten netjes onderverdeeld per kamer. Met een passend icoon en in een tekstgalerij weergegeven. Daaronder een grote foto van een afgoot met daarnaast nog eens de troeven van de firma. De foto vertelt meteen de boodschap. De foto en de tekst versterken het doel van de website.

De klantenreacties mogen uiteraard niet ontbreken. Niemand hecht hier zogezegd belang aan, maar iedereeen leest dit wel.

Onderaan hebben we aan de bovenkant van de voetbalk een water-druppel effect ingebouwd. Je ziet bijna de druppels in het water vallen. Fijn van beweging en valt heel hard op. Kleine details die op het netvlies van de bezoeker blijven hangen. Je laat ook meteen zien dat je de website hebt laten bouwen door een professioneel webdesigner. In de voetbalk het zeer gepaste logo in het groot. De contactgegevens en nog een sfeerfoto.

SEO Algemene Ontstoppingen

SEO Inbegrepen gratis basis SEO: staat de website op zijn domeinnaam op de 1ste pagina? JA en op positie nr 1. Ondanks de concurrentie en dat het maar een 1 pagina website is staat hij bovenaan. Zeer veel "webdesigners" zijn in onze ogen grafische designers en begrijpen de basis van SEO niet. U wordt nergens gevonden in de zoekresultaten? Kom eens met ons praten, wij leggen u uit hoe ook u digitaal aanwezig kan zijn.

Algemene Ontstoppingen website

Websiteproject Algemene Ontstoppingen