Archine

webdesigner archine  Portfolio | www.archine.be | 9 + realisatie pagina's html css website | Sinds 2020

webdesign Archine

Webdesign Archine

9 pagina html / css website Archine.

Voor het webdesign van Archine hebben we ons gehouden aan de gevraagde stijl van de interieurarchitecte. De layout is tevens gebaseerd op het webdesign van de vorige layuot.

Wat opvalt is het grote raster met de losstaande blokken, die responsive reageren op kleinere schermen. Opvallend is dat op laptop en desktop je alleen het "hamburgermenu" ziet. Het hamburgermenu-icoon zijn de 3 dikke horizontale strepen zoals je dat ziet op smartphone. Als je daarop klikt verschijnt er een verticaal menupaneel vanuit de linkerzijde van het beeldscherm. Het logo staat in het midden en rechts het deelsymbool, maar daaronder zitten het telefoonnumer en het emailadres.

Het pijltje van de muiscursor werd vervangen door een cirkel. Ja daar kan je het "oog hebben voor je interieur" of "oog voor details" inzien, het is gewoon leuk om eens iets anders te gebruiken en het valt op zonder dat het stoort. Dan zit je met de webdesign juist als de functionaliteit van het element blijft en handig in gebruik blijft. Die uitspraak van design moet functioneel zijn is van Steve Jobs.

De pagina is in blokvorm, de webpagina's zijn nergens schermvullend in de breedte (op grotere beeldschermen), wat het geheel een strakke look geeft. Zeggen dat de layout minimalistisch is, is een brug te ver, maar al het overbodige is wel weg. Beetje less is more, ondanks dat er toch wel wat inhoudsvolume is.

Er zijn kleine bewegende effecten op de foto's, maar zacht, smoothly.

Die volume vind je bijvoorbeeld op de pagina voor en na. Op de voor en na pagina krijg je opnieuw een fotoraster, beetje portfolio pagina, ga je over de foto's dan krijg je een soort ronde knop, dat wat lijkt op het oude Martini logo maar dan in zwart-grijs. De muiscursor-cirkel past perfect op de knop cirkel. Klik je hierop dan gaat er een aparte pagina open over het interieurproject. naast elkaar krijg je dan de voor en na foto's. De realisaties spreken voor zichzelf. Elke foto kan je dan nog eens vergroten in een lightbox. Hierdoor zie je de foto groter op een grijze achtergrond. De bezoeker krijgt een fotoboek per realisatie.

We merken dat op de pagina, kunst op maat, we toch even out of the box zijn gegaan en de kunstwerken volledig schermvullend worden weergegeven. Dit kan, kunst moet niet ingeblikt zijn.

Een paar authentieke klantenreacties zijn altijd goed voor het vertrouwen naar de bezoeker toe. En op de contactpagina hebben we een mooie sfeerfoto gebruikt van een oude telefoon. De voetbalk werd eenvoudig gehouden met de contactinformatie en daar vindt men ook de link naar de privacypagina.

SEO Archine

SEO Inbegrepen gratis basis SEO: staat de website op zijn domeinnaam op de 1ste pagina? JA en op positie nr 1.
De website van Archine staat op nr 1 in Google.be (positie in Google) met de volgende zoektermen: interieurarchitectuur Beveren, interieuradvies Beveren.

Archine website

Websiteproject Archine