Autoevolution

webdesigner auto evolution  Portfolio | www.autoevolution.be | html website 9 pagina's | Sinds 2017

webdesign Autoevolution

Webdesign Autoevolution

Html website 9 pagina's webdesign Autoevolution.

Deze autogarage website is in de typische kleuren onwtorpen, rood, geel, grijs, zwart. Alle pagina's zijn eenvoudig te vinden via het menu. Het menu is compact gehouden door middel van dropdowns. Er werden auto iconen gebruikt in het rood. Er staan verschillende sliders op die tegelijkertijd werken, d.w.z. dat verschillende scripts simultaan werken. De foto's geven goed de diensten en activiteiten van de garage weer.

Onderaan de zeer praktische voetbalk verdeeld in 3 kolommen. In de eerste kolom enkele van de kernwoorden en alle contactinformatie. In de 2de kolom een contactformulier. Hierdoor heb je een contactformulier op elke pagina. In de 3de kolom werd de Facebook tijdlijn ingebouwd. Hierdoor kan je het laatste bericht van de Facebook pagina lezen. Ongeveer 74% van de Belgen hebben een Facebook account, maar door de integratie in de website is het voor iedereen leesbaar, voor 100%. Iedereen op het internet kan uw website bezoeken. Bij sociale media is dit altijd minder.

SEO Autoevolution

SEO Inbegrepen gratis basis SEO: staat de website op zijn domeinnaam op de 1ste pagina? JA en op positie nr 2.
De website van AutoEvolution staat op nr 6 in Google.be (positie in Google) met de volgende zoektermen: garage Schoten, autogarage schoten.

Autoevolution website

Websiteproject Autoevolution