Brasserie Huys10

webdesigner brasserie huys  Portfolio | www.huys10.be | 5 pagina website | Sinds 2018

webdesign Brasserie Huys10

Webdesign Brasserie Huys10

Brasserie Huys10 te Booischot. Is een mobielvriendelijke 5 pagina website. De website straalt een huiselijke sfeer uit. De brasserie is landelijk en er worden lokale leemkleuren gebruikt die mooi afsteken met het bloedrode duiveltje als logo. Vanaf de introslider krijgt de bezoeker een mooie indruk van de eetzaal en de brasserie. Op de fotopagina wordt dit nog aangevuld met foto's van het zomerterras. Op de homepagina werd onderaan een foto van de gevel geplaatst als herkeninningspunt voor de klant. Daarnaast de ingebouwde facebook pagina waar je de laatste post kan lezen. De tekst is goed leesbaar op verschillende achtergronden. Meestal zijn deze gecombineerd met borden, met de gerechten van de brasserie die van bovenuit zijn genomen.

Huys10 heeft een zeer uitgebreide menukaart. Op de menu pagina wordt je doorgelinkt naar de geselecteerde PDF die automatisch opent in een nieuw tabblad. Bij de suggesties wordt er 1 bepaald seizoensgerecht uitgelicht. Bij de foto's werd er een keuze ingebouwd tussen binnen en buiten. De buitenfoto's weerspiegelen de gezelligheid van het terras. De contactpagina bevat een contactformulier met daarnaast een ingebouwde Google map. Daaronder 4 grote en duidelijke iconen die aangeven hoe je Huys10 kan contacteren. De website is gebouwd net zoals de huisslogan, "simpelgoe eten en drinken" meer moet dat niet zijn.

SEO Brasserie Huys10

SEO Inbegrepen gratis basis SEO: staat de website op zijn domeinnaam op de 1ste pagina? JA en op positie nr 1.
De website van Brasserie Huys10 staat op nr 1 in Google.be (positie in Google) met de volgende zoektermen: huys10, brasserie Booischot, simpelgoe eten en drinken. Op nr2 met restaurant Booischot,...

Brasserie Huys10 website

Websiteproject Brasserie Huys10