Celtix Gym

webdesigner celtixgym  Portfolio | www.celtixgym.be | 8 pagina's wordpress website | Sinds 2022

webdesign celtixgym

Webdesign Celtix Gym

Wordpress website 9 pagina's Celtix Gym.

Dit is zonder twijfel de meest sportieve website die we ontworpen en gebouwd hebben. Het webdesign mocht voor deze gym - boks - fitness club dynamisch en energiek zijn. Een sportclub die wereldtitels behaald!

Op dit moment ga je nog ergens een vermelding vinden dat de website onder constructie is. Deze website is een make-over van de vorige website. Maar we zijn wel terug van nul begonnen. De leiding van de club heeft besloten om een professionele fotograaf in te schakelen. De website zal visueel nog verder worden opgebouwd tot een hoger visueel niveau.

Voor het webdesign hebben we een donkere achtergrond gekozen. Deze website mag stoer zijn. Op de homepagina gebruiken we een Revolution Slider. Het speciale is dat de slider al start van helemaal bovenaan de pagina. In het begin is zowel de topbalk als het menu transparant. Als je naar beneden scrollt dan krijg je een zwarte achtergrond achter het menu. Het logo heeft eveneens een transparante achtergrond waardoor er een goede weergave is op de verschillende foto's. We hebben een aantal effecten ingebouwd in de slider en een van de slides is een video. Waarom je beperken tot alleen foto's?

De functionele kleur is Keltisch groen. Op vele delen van de webpagina's wordt gewerkt met donkere achtergrondfoto's. Met daarboven dan tekst of video. Voorbeeldje hiervan staat op de homepagina bij tijdschema lessen. Een achtergrond van een sportvrouw met uitgestrekte armen met daarop 2 korte boks-training video's. De combinatie van het zijn en het doen, de beelden spreken voor zich. Dit samen met de tekst van de trainingsagenda en daaronder een CTA (Call to action) knop met het mailadres. Iedere website heeft zijn eigen evenwicht nodig en dan krijgt de website karakter en persoonlijkheid.

Daaronder een rij met 3 foto's die gaan over de 3 belangrijkste zaken van de Gym club. Ga je over de foto's (hover in ons vakjargon), dan krijg je extra info, de info vliegt schuin in de foto's. Bekijk het gewoon even op de pagina.

Boven de voetbalk staat de slagzin, de quote van de club. Maar die zouden we per onderdeel, per discipline, per pagina kunnen aanpassen. In de voetbalk zelf links het mooi afgwerkt logo (niet door ons ontworpen), een algemene video, de contactgegevens en nog een sfeerfoto. De voetbalk zelf is op donkergroene tinten. Helemaal onderaan nog de links naar Facebook en Instagram, de copyright en het privacybeleid. Uiterst rechts nog de back to top knop / icoon.

SEO Celtixgym

SEO Inbegrepen gratis basis SEO: staat de website op zijn domeinnaam op de 1ste pagina? JA en op positie nr 1.
De website van celtixgym staat op nr 1 in Google.be (positie in Google) met de volgende zoekterm: Celtix Gym Opwijk, boks Opwijk, op 2 met Gym Opwijk, op 3 met fitness Opwijk, ...

celtixgym website

Websiteproject celtixgym