De Logostudio

webdesigner de logostudio  Portfolio | www.delogostudio.be | 12 pagina's HTML CSS website | Sinds 2019

webdesign De Logostudio

Webdesign De Logostudio

Webdesign De Logostudio.

De website van De Logostudio is een volledige make-over van een bestaande website. De vorige website zat technisch en mobielvriendelijk volledig fout. We hebben de website terug vanaf nul opgebouwd en de basis SEO onder handen genomen. Deze website vormt een tweeluik met De Stemstudio. We hebben beide gesplitst ieder op hun eigen domeinnaam.

De praktijk bestaat uit 4 logopedisten waardoor een zeer breed spectrum van logopedische diensten / therapieën kan worden aangeboden. De logo's werden herontworpen in de kleuren van de webdesign huisstijl, eenvoudig en strak, maar zeker niet hard. Als intro krijg je meteen een schermvullende foto die het huis van de praktijk laat zien. Meteen een herkenningspunt voor de bezoekers. Ipv een slider te gebruiken hebbben we een textrotator ingebouwd. De website gaat over logopedie dus de taal, de teksten mogen bewegen ipv de foto's. Tekst en foto's gaan zeer goed samen, ze versterken elkaars inhoud.

In de voetbalk vind je het iets grotere logo, altjd een mooie plek voor wat aan "branding" te doen, telefoonnummer, emailadres, Facebook pagina. Een mooie samenvatting waar De logostudio voor staat en een originele foto. Het geheel is in evenwicht, alles wat er moet staan van informatie staat er zonder er over te gaan. De layoutweergave zit in balans. Onderaan een link naar de privacyregels of het privacybeleid. Sinds de wetgeving op de AVG, ben je wettelijk verplicht om een privacybeleid te vermelden op je website. Staat er geen privacybeleid dan riskeer je een boete.

Het lettertype is net iets groter, wat de leesbaarheid ten goede komen. De tijd van kleine "slecht leesbare" letters is voorbij. En Google zal je voor een slechte leesbaarheid op de vingers tikken. We gaan niet alle webdesign-elementen bespreken die we gebruikt hebben, maar hier en daar zitten mooie parallax effecten in verwerkt. Ook een leuke contactpagina.

SEO De Logostudio

SEO Inbegrepen gratis basis SEO: staat de website op zijn domeinnaam op de 1ste pagina? JA en op positie nr 1.
De website van De Logostudio staat op nr 1 in Google.be (positie in Google) met de volgende zoektermen: de logostudio, logopedie Schoten, logopedisten Schoten, logopedistenpraktijk Schoten.

De Logostudio website

Websiteproject De Logostudio