De Stemstudio

webdesigner de stemstudio  Portfolio | www.destemstudio.be | 7 pagina informatieve website | Sinds 2019

webdesign De Stemstudio

Webdesign De Stemstudio

De Stemstudio. html website. De Stemstudio is de zusterwebsite van De Logostudio. Het webdesign van beide websites werd ontworpen met hetzelfde thema.

De Stemstudio is een niche website. De website gaat letterlijk over de stem en alles wat er rond hangt. De website is gericht op een doelgroep van mensen die hun stem professioneel gebruiken. De teksten op deze website zijn uiteraard belangrijk, maar de foto's zijn zeer goed gekozen, ze complementeren op zeer mooie wijze de inhoud. De inhoud is daardoor divers maar to the point. De bezoeker kan op een aangename wijze rondkuieren in de pagina's. En hop kom je daar ineens de stemtips tegen. Stemtips met wat extra inhoud, wat zich meteen vertaalt in een mooie positie op de zoekterm in de SERP's (Search Engine Result Pages). De Stemstudio linkt ook naar de De Logostudio, beide websites versterken elkaar hierdoor omdat men binnen dezelfde wereld blijft.

Kleuren en lettertype zijn mooi, een aangenaam webdesign dat de bezoeker uitnodigt om nogmaals terug te komen. Een website waar heel de basis juist zit. Mochten de weetjes, de naam voor de blog, op regelmatige basis, met nieuwe blogartikels worden aangevuld. Dan zou de website binnen de niche zeer hoog opklimmen.

Onderaan op de homepagina, net boven de voetbalk, hebben we een bewegend element ingebouwd. Het lijkt op een "stem golf lijn" die beweegt net als de stem om dan terug te verdwijnen, waardoor je weer naar een vlakke lijn gaat. Dit type van unieke "toeters en bellen hebbedingetjes" doen een website opvallen. Maar je mag natuurlijk daarmee nooit gaan overdrijven in je webdesign.

SEO De Stemstudio

SEO Inbegrepen gratis basis SEO: staat de website op zijn domeinnaam op de 1ste pagina? JA en op positie nr 1.
De website van De Stemstudio staat op nr 1 in Google.be (positie in Google) met de volgende zoektermen: de stemstudio, stemstudio, stemcoaching Schoten, stemtips. Op 2 met stemtraining, op 3 met stemtherapie Schoten, op 4 met stemcoaching, ...

De Stemstudio website

Websiteproject De Stemstudio