Doublefaux

webdesigner doublefaux  Portfolio | www.doublefaux.com | 9 pagina's HTML website | Sinds 2022

webdesign Doublefaux

Webdesign Doublefaux

9 pagina's HTML website Doublefaux.

Het webdesign voor de Doublefaux website is zowel klassiek als modern. Het is een informatieve website, die heel veel voorbeelden laat zien van gerealiseerde restauraties.

Voor de functionele kleur, hebben we voor het blauw gekozen dat in het logo zit. Deze HTML website is snel ondanks de lading van honderden foto's die je op de website kan bewonderen. We hebben getracht een beeld te geven van het ambacht. Het RWD (Responsive Webdesign) wordt aangestuurd door een Bootstrap 5.2 framework.

Het lettertype is vrij standaard maar perfect leesbaar. We hebben weinig effecten ingebouwd. Wel is er op de restauraties pagina's een fotoslider ingebouwd die niet moet onderdoen voor de fotoslider van Windows. Deze fotoslider biedt zelfs nog extra mogelijkheden.

De website ziet er goed uit op smartphone alsook op een groot beeldscherm. Bovenaan rechts is er een vergrootglas die de zoekfunctie aangeeft, precies Wordpress maar dit is HTML. Op de knoppen hebben we een schuifeffect ingebouwd.

Net boven de voetbalk staat een schermbrede foto met een parallax effect. De voetbalk zelf heeft links het logo in het groot en een mooie samenvatting van de activiteiten. In het midden nog eens een opsomming met hier en daar een link naar een pagina, en rechts de contactgegevens.

De website bevat een perspagina met PDF's en afbeeldingen. De PDF's openen in een apart tabblad wanneer je op een foto klikt.

SEO Doublefaux

SEO Inbegrepen gratis basis SEO: staat de website op zijn domeinnaam op de 1ste pagina? JA en op positie nr 1.
De website van Doublefaux staat op nr 2 in Google.be (positie in Google) met de volgende zoekterm: Restauratie atelier Antwerpen, op 3 met restauratie schilderij Antwerpen, op 5 met restauratie schilderijen Antwerpen, restauratie atelier, op 8 restauratie polychrome beelden, ...

Doublefaux website

Websiteproject Doublefaux