Website Freebakery

webdesigner freebakery  Portfolio | www.freebakery.be | WordPress 5 pagina responsive website | Sinds 2016

webdesign freebakery

Webdesign Free Bakery - fabrikant van glutenvrije peperkoek

De website van Free Bakery is een 5 pagina WordPress website. Wordpress is het grootste CMS website systeem. CMS staat voor Content Management System. De inhoud van de website kan zelf aangepast worden. Free Bakery is een eenvoudige Wordpress website. Er werd voor Wordpress gekozen om aan te knopen bij de vorige versie van de website die er bijna identiek uitzag. Dit om de bestaande bezoekers een herkenbaar gevoel te geven.

Free Bakery is een fabrikant van glutenvrije peperkoek. Heel de website handelt over 1 product. Da's andere koek peperkoek.

Op de website vind je al de basisinformatie van het ene product. Niet meer en niet minder. De website is zowel naar de winkelier als naar de eindverbruiker gericht. Van Free Bakery bestaat zowel de .be als de .nl domeinnaam. De .nl verwijst door naar het .be domein. Een aardigheidje is dat wanneer men de url van Freebakery.nl ingeeft de bezoeker op de .be versie terecht komt maar in de adresbalk Freebakery.nl blijft staan.

SEO Free Bakery

SEO Inbegrepen gratis basis SEO: staat de website op zijn domeinnaam op de 1ste pagina? JA en op positie nr 1.
De website van Freebakery staat op nr 1 in Google.be (positie in Google) met de volgende zoekterm: freebakery. Op nr 2 met: free bakery. Op nr 3 met Das andere koek, Da's andere koek.

Free Bakery website

webdesign Free Bakery