Het nieuwe hof

webdesigner het nieuwe hof  Portfolio | www.hetnieuwehof.be | Wordpress website 5 pagina's | Sinds 2021

webdesign Het nieuwe hof

Webdesign Het nieuwe hof

Het nieuwe hof 5 pagina's Wordrpess website.

De brasserie restaurant is in 2021 van concept veranderd en daar hoorde een nieuwe website bij. Van HTML werd overgestapt naar Wordpress.

Voor het webdesign van een Wordpress website gebruik je best steeds een template. Je kan een Wordpress website met de standaard Gutenberg editor bouwen, maar op het moment dat we dit schrijven zijn we nog steeds geen fan.

We hebben een lichtgewicht template gekozen die snel reageert. Gebruik in een Wordpress template wat je nodig hebt. Soms krijgen we Wordpress websites onder ogen van toekomstige klanten, om eens te zien wat er misloopt of waarom het ding niet vooruit gaat. Gemiddeld kunnen wij een derde tot 40% van al de plugins verwijderen. Plugins moet je zien als apps voor een Wordpress website. Verder worden er zelden cache plugins gebruikt en voor de andere plugins kennen we soms een beter alternatief.

Op de homepagina heb je bovenaan een grote introfoto. Niets buitengewoon denkt u nu, maar de volgende keer dat u de website bezoekt ziet u waarschijnlijk een andere foto. Je hebt dus een fotogalerij waar maar 1 foto van wordt getoond en die foto wordt willekeurig gekozen.

In vergelijking met de vorige website hebben we meer paginaruimte benut, hierdoor krijg je een modernere look. Wit en zwarte achtergronden met kleur in de foto's van de gerechten of het interieur. Verder een klassieke fotogalerij met lightbox effect. Een paar interieurfoto's, de contactgegevens en de openingsuren en een Googlemap die schermbreed wordt vertoond.

Sinds corona bieden veel horecazaken ook takeaway aan. De menukaart en de takeaway hebben we gesplitst over 2 pagina's. Zo kunnen er geen misverstanden ontstaan. Geen speciale layout hier, gewoon donkere, duidelijke letters op een witte achtergrond. Een sfeerbeeldpagina met allerhande foto's van de diverse activiteiten van Het Nieuwe Hof. Hier krijg je een goede indruk van het terras. Laatste pagina is de contactpagina met contactformulier. Er is ook een link naar de Facebookpagina en rechts is er op laptop en desktop een uitklapmenu met zoekbalk.

SEO Het nieuwe hof

SEO Inbegrepen gratis basis SEO: staat de website op zijn domeinnaam op de 1ste pagina? JA en op positie nr 1.
De website van Het nieuwe hof staat op nr 1 in Google.be (positie in Google) met de volgende zoekterm: hetnieuwehof, het nieuwe hof, brasserie restaurant Putte-Kapellen, Brasserie putte-kapellen, taverne putte-kapellen, op 2 met restaurant putte-kapellen,..... in Putte Kapellen dus heel goed vindbaar.

Het nieuwe hof website

Websiteproject Het nieuwe hof