HML Care

webdesigner hml care  Portfolio | www.hmlcare.nl | 13 pagina's wordpress website | Sinds 2022

webdesign HML Care

Webdesign HML Care

Wordpress website HML Care.

HML Care is een wervingbureau voor de zorgsector gelegen in het Nederlandse Hulst. Het webdesign voor deze Wordpress website hebben we gebouwd met onze meest favoriete template. De pagina's zijn mooi verdeeld over de inhoud. Wat meer pagina's heeft het voordeel dat je een praktische navigatie krijgt. In het menu vind je Wie, Hoe, Waarom, Profielen, Kandidaten, Opdrachtgevers,... alles is heel duidelijk voorgesteld. Grotere letters en passende foto's maken het geheel heel leesbaar en aangenaam om naar te kijken.

Geel-Oranje CTA's. Geel en oranje zijn de energieke kleuren, ook de kleuren waar je vrolijk en creatief van wordt. Past perfect bij een wervingbureau toch? Knoppen die opvallen en onderaan elke pagina een grote banner met de juiste boodschap op de knop, dit om de bezoeker te laten nadenken of zelfs impulsief te laten ageren.

De webpagina's worden afgesloten met een grote voetbalk met al de praktische info en links naar de belangrijkste pagina's. En daaronder nog de copyright en de wettelijke pagina's.

Hier en daar hebben we in het webdesign een aantal "toeters en bellen" ingebouwd. Een paar effecten om het geheel een speelse toets te geven. In de zorg heb je een lach en een traan, maar een positieve attitude hoort bij de job.

HML Care selecteert ook mensen naar hun profiel. Op de profielen pagina krijg je verschillende mogelijkheden voorgeschoteld die een eerste stap geven naar de job. Op zo'n pagina moet je altijd naar een evenwicht zoeken. Het moet de nodige informatie geven en tegelijk eenvoudig blijven. Ik denk dat we daar wel in zijn geslaagd. Goed webdesign is in de eerste plaats functioneel.

Typisch voor een Wordpress website is een standaard zoekfunctie dat wordt aangegeven met het vergrootglas icoontje. Hoe meer pagina's hoe zinvoller een zoekfunctie wordt. Een zoekmogelijkheid verhoogt zowel de UX-webdesign- als de UI-webdesign-factor.

SEO HML Care

SEO Inbegrepen gratis basis SEO: staat de website op zijn domeinnaam op de 1ste pagina? JA en op positie nr 1.

HML Care website

Websiteproject HML Care