Inter Med Zo

webdesigner inter med zo  Portfolio | www.inter-med-zo.be | 6 pagina's HTML website | Sinds 2021

webdesign inter Med Zo

Webdesign Inter Med Zo

HTML website 6 pagina's Inter Med Zo.

De website gaat over thuisverzorging in de regio Kalmthout.

Dit is een informatieve website met weinig updates, geen login nodig of dergelijke, daarom hebben we besloten om hem in HTML te bouwen. Het webdesign hebben we fris en luchtig gehouden.

Voor de klant hebben we ook een nieuw logo ontworpen, het logo is ontworpen in samenwerking met Rob onze grafische partner. De slogan van de webite is 'verpleging met een hart voor en bij u'. In het logo vind je een huis en het dak is een groot hart, rechts de auto van de verpleegster. In de wielen van de auto staan de e en de o van Inter Med Zo, en daaronder de slogan waar het hart werd vervangen door een lachend hart / gezichtje. Het logo is op een transparante achtergrond.

De klant heeft gekozen voor de kwalitatievere hosting waar ze 100% gelijk in heeft. De combinatie van de hosting met Bootstrap 5, levert op pagespeed insights van Google een score van 97 op desktop en 77 op mobiel. Dit is snel.

pagspeedinsights inter Med Zo

Thuisverpleging met een hart. Het hart komt ook terug in goed uitgekozen foto's en onderaan in de voetbalk. Enkele klantenreacties van patiënten vervolledigen de homepagina.

De website is informatief goed ingedeeld; visie, wie zijn we, diensten en contact. Een website waar de informatie snel en duidelijk te vinden is.

SEO Inter Med Zo

SEO Inbegrepen gratis basis SEO: staat de website op zijn domeinnaam op de 1ste pagina? JA en op positie nr 1.
De website van inter Med Zo staat op nr 1 in Google.be (positie in Google) met de volgende zoekterm: inter med zo, intermedzo, op 2 met thuisverpleging Kalmthout, op 4 met thuisverzorging Kalmthout,...

Inter Med Zo website

Websiteproject inter Med Zo