Luchthavenvervoer Antwerpen

webdesigner Luchthavenvervoer Antwerpen  Portfolio | www.luchthavenvervoer-antwerpen.be | 57 pagina's html website | Sinds 2019

webdesign Luchthavenvervoer Antwerpen

Webdesign Luchthavenvervoer Antwerpen

57 pagina's HTML website onder constructie Luchthavenvervoer Antwerpen.

Deze website heeft al bijna 60 pagina's maar wordt in de toekomst nog aangevuld met nieuwe pagina's. Deze website heeft een zuster website namelijk taxivervoer-antwerpen.be. Beide zijn ontworpen via dezelfde HTML template. Een template is een grafische layout. Een grafische layout is een geheel van demo / voorbeeld pagina's met al de mogelijke bouwelementen.

Dat het 2 zusterwebsites zijn merk je ook aan het logo. Onze grafische inhuis ontwerper heeft hier werkelijk een schitterend logo ontworpen. Je ziet een grote L, van luchthaven, maar die eveneens een terminal van een luchthaven kan voorstellen. Het opstijgend vliegtuig. De taxi, in de ruit van de taxi zie je de vervorming door het glas, om van details te spreken. De V is als de baan van een vliegtuig rond de startbaan, de A is een variatie op de Antwerpse A. Samen met nog schaduw- en 3D-effecten maakt het geheel tot een top-logo.

Op de homepagina meteen een slider met foto's die boekdelen spreken. Ineens het telefoonnummer voor contact. De homepagina is opgebouwd zoals het hoort. Het bevat een samenvatting van heel de website en verwijst verder naar de webpagina's met de nodige links. De titels zijn correct geïmplementeerd. Er werd gelet op voldoende witruimtes,... enz...

Onderaan een zeer grote voetbalk met heel veel info. In de voetbalk staan ook de links naar heel wat gemeentepagina's ivm luchthavenvervoer. Hier staan onder meer de logo's van de belangrijkste luchthavens in en rond België.

Beetje verstopt zijn de bestemmingspagina's, die in de toekomst nog worden uitgebreid. De bestemmingen zijn hier de luchthavens. Extra praktische info per luchthaven geven een informatieve meerwaarde aan de site.

De website bevat ook een blog, die we verder gaan uitsplitsen naar aparte pagina's. Zo wordt de informatie over TML Tomorrowland toegevoegd aan het festivalgedeelte, waar dan een nieuwe pagina uit zal ontstaan. En zo groeit de inhoud en de authoriteit langzaam verder.

SEO Luchthavenvervoer Antwerpen

SEO Inbegrepen gratis basis SEO: staat de website op zijn domeinnaam op de 1ste pagina? JA en op positie nr 1.
De website van Luchthavenvervoer Antwerpen staat op nr 1 in Google.be (positie in Google) met de volgende zoekterm:

Luchthavenvervoer Antwerpen website

Websiteproject Luchthavenvervoer Antwerpen