luchthavenvervoer charleroi

webdesigner Luchthavenvervoer Charleroi  Portfolio | www.luchthavenvervoer-charleroi.be | 20 pagina website | Sinds 2021

webdesign luchthavenvervoer-charleroi

Webdesign Luchthavenvervoer Charleroi

20 pagina's HTML website Luchthavenvervoer Charleroi.

Luchthaventransfers naar Charleroi, daar gaat deze website over.

We overlopen het webdesign van de homepagina van de top tot aan de copyright.

Bovenaan vinden we een topbalk met links de titel 'luchthaventaxi Charleroi'; het is nooit verkeerd om synoniemen van je zoektermen te gebruiken. Aan de rechterkant het telefoonnummer en het emailadres. Een top logo met rechts het korte menu. Nogmaals het telefoonnummer maar ditmaal als oranje knop in het menu, lekker dynamisch.

We vervolgen met een fotolslider met 2 slides. 2 herkenbare foto's. De 1ste is de inkom van het luchthavengebouw, de 2de is een deel van de tarmak met de zo herkenbare Ryanair vliegtuigen. Op de slides een aantal titels en nog meer kernwoorden. Op elke slide ook nog een CTA knop (Call to action) met de internationale versie van het telefoonnummer en het mailadres. De volgende rij vind je een samenvatting wat dit bedrijf doet en voor u kan betekenen. Met een lijst met icoontjes als vinkjes, met de pluspunten van het bedrijf. Rechts, of daaronder als u het op smartphone bekijkt, het reserveringsformulier.

Een nieuwe rij op een licht grijze achtergrond. Door middel van deze achtergronden bouwen we een structuur en een evenwicht op een webpagina. Een bezoeker mag nooit zijn weg kwijtgeraken op een website. Een mooie foto van de limousine, de tekst gaat dan ook over waarom voor luchthavenvervoer per taxi te kiezen. Foto en tekst versterken elkaar. Daaronder het blok over de regio Antwerpen en het vervoer naar andere luchthavens. Dit blok wordt mooi afgesloten met 3 relevante zwart-wit foto's.

Het oranje blok met waarom ze de beste zijn en rechts een zeer goede foto van een autospiegel met vliegtuig erin. Daaronder staat er een FAQ (veelgestelde vragen) in accordion weergave. De accordion is als een tabel met per rij een titel / een vraag. Wanneer je er op klikt gaat deze open en verschijnt het antwoord op de vraag. Een compacte manier om veel info te verwerken op een pagina.

Onderaan de pagina vindt men een lijst van de gemeenten van de provincie Antwerpen. De (ver)lichte gemeentenamen zijn links naar gemeentepagina's. De gemeentepagina's worden gebouwd voor SEO redenen. Daaronder de voetbalk verdeeld in 4 kolommen. Kolom 1 is het logo in een grotere versie en op een transparante achtergrond. Kolom 2 zijn de links naar de andere websites van de firma. Kolom 3 zijn de links naar luchthavenpagina's. Kolom 4 zijn de contactgegevens. Als laatste regel de verplichte vermelding van het ondernemingsnummer, de privacy en de copyright.

SEO Luchthavenvervoer Charleroi

SEO Inbegrepen gratis basis SEO: staat de website op zijn domeinnaam op de 1ste pagina? en op positie nr 7.

luchthavenvervoer charleroi website

Websiteproject luchthavenvervoer-charleroi